Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νεα προσεγγιση της σουπερ λιγκας προς τον παοκ :: 23/2/2006 21:40:14) 

Βαρδινογιάννης, Ροκκάς και Κόκκαλης ενημέρωσαν την ΠΑΕ της Β' εθνικής για το πλάνο της Σούπερ λίγκας.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ανοικτό παράθυρο

Η παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Καλύβα, το νέο άνοιγμα προς τον Δικέφαλο από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και το ανοικτό ''παράθυρο'' για συνάντηση με τη Σούπερ λίγκα ήταν τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων της Σούπερ λίγκας με ομάδες της Β' εθνικής.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

"Αγωνιά για την ομάδα του, γιατί στον ΠΑΟΚ κάποιοι έχουν ακολουθήσει άλλο δρόμο", είπε ο Βαρδινογιάννης για τον Καλύβα. Ο τελευταίος δήλωσε ''απλός παρατηρητής'', αλλά χαρακτήρισε καλή την πρόταση της Σούπερ λίγκας και τόνισε με νόημα: "Σύντομα θα γίνει πραγματικότητα". Την ίδια ώρα μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου στην ΕΠΑΕ, Γιώργος Κασσιμάτης άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τη Σούπερ λίγκα, δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ έκπληξη από τη χθεσινή συνάντηση είχε να κάνει με την παρουσία του α' αντιπροέδρου της Καλλιθέας Δημήτρη Βουδούρη, ενώ στο κάλεσμα του Πέτρου Κόκκαλη ανταποκρίθηκαν εννιά ΠΑΕ Β' εθνικής (Κέρκυρα, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Εθνικός Αστέρας, Πανσερραϊκός, Βέροια) με τον κ. Σφακιανάκη να δηλώνει: ''Υπάρχει σκέψη για δεύτερη λίγκα με τη μορφή συνεταιρισμού". Όσον αφορά το χθεσινό ΔΣ της ΕΠΑΕ (Πανιώνιος και Λεβαδειακός από τη Σούπερ λίγκα έδωσαν το παρών) βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διαιτησία. Η επίσημη ενημέρωση θα γίνει σήμερα, αλλά οι πληροφορίες θέλουν την ΕΠΑΕ να ζητά την παρέμβαση του κ. Ορφανού. Κάποια στιγμή τέθηκε θέμα απεργίας από τους εκπροσώπους των ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκού και Καβάλας, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε. Χθες επίσης η ΕΠΑΕ αποφάσισε τη δημιουργία επιτροπής για την άμεση συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται για την εισαγωγή των ομάδων στο στοίχημα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Θλάση υπέστη στα χθεσινά τεστ των διαιτητών και βοηθών, ο βοηθός Α' εθνικής Μητροφάνης που κληρώθηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και σήμερα αναμένεται να αντικατασταθεί από την ΚΕΔ. Στο μεταξύ κόπηκε από τους πίνακες διαιτητών Β' εθνικής ο Αθηναίος Παναγόπουλος και ο διεθνής βοηθός Τσορτανίδης (Αχαΐας).