Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ηρακλης θελει τη νικη στο σημερινο παιχνιδι με την ξανθη :: 24/2/2006 20:02:27) 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

3 λόγοι για 1 αποτέλεσμα

Ευρώπη, εκδίκηση και ισοφάριση του ρεκόρ. Οι τρεις κυριότεροι λόγοι για τους οποίους ο Ηρακλής θέλει τη νίκη στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5:45μ.μ.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

1. ΕΥΡΩΠΗ: Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ο Σάββας Κωφίδης διαφώνησε με όσους χαρακτήρισαν το παιχνίδι… κλειδί στη μάχη για έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Γνωρίζει όμως και ο ίδιος, ότι πρόκειται για ένα αγώνα "έξι βαθμών", καθώς η Ξάνθη έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με τον Ηρακλή και αυτή τη στιγμή η διαφορά των δύο ομάδων είναι η ελάχιστη δυνατή.

2. ΕΚΔΙΚΗΣΗ: Στην Ξάνθη ο Ηρακλής γνώρισε την πιο βαριά ήττα της φετινής περιόδου, με 4-1. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για εκείνη την ήττα, η οποία όμως λειτούργησε τότε ευεργετικά και αυτό φάνηκε στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

3. ΡΕΚΟΡ: Οκτώ νίκες στη σειρά στο Καυταντζόγλειο μετρούν μέχρι στιγμής οι "κυανόλευκοι". Αν τις κάνουν εννιά, ισοφαρίζουν την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (περίοδος 1984-'85) και χρειάζονται άλλη μία για να μείνουν στην ιστορία.

ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ: Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός υπέστη κρίση οξείας οσφυαλγίας και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Κωφίδης τον συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή και αν μέχρι το πρωί έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, θα αγωνιστεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την κερκίδα και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κώστας Στεφανής. Κάποια άλλη αλλαγή στο βασικό σχήμα δεν αναμένεται. Ο Γιώργος Αμπάρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Τάσος Κατσαμπής, ενώ στα αριστερά θα κινείται ο Παναγιώτης Δρούγας. Το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων θα συνθέσουν οι Σάκης Πρίττας και Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ τις δύο πτέρυγες θα καλύψουν οι Γιώργος Γεωργιάδης (δεξιά) και Παναγιώτης Λαγός (αριστερά). Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ζοέλ Επαλέ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Εστέμπαν Ερέρα. Στην αποστολή μετέχουν ακόμη οι Έντβιν Μουράτι, Γκάρμπα Λαβάλ, Μπάμπης Περπερίδης, Κώστας Καπετάνος, Νίκος Σουλίδης, Κώστας Διαμαντίδης και Φάνης Κατεργιαννάκης. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Γιάννης Παπαποστόλου και Ίντριτ Φορτούζι, καθώς και ο Μπαρκ Σεγκιρί που συνέχισε τη θεραπεία του.