Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εκτος αποστολης :: 9/3/2006 21:05:12) 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έκπληξη με Μαλαδένη

"Στην ομάδα υπάρχει ένα σύστημα και μια πειθαρχία. Όποιος δεν τα σέβεται, θα βρεθεί εκτός 18άδας. Ο Ανρί έχασε τη μπάλα προχθές και γύρισε στην περιοχή της Άρσεναλ για να κάνει τάκλιν. Εδώ κάποιοι χάνουν τη μπάλα και σταματάνε" είπε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου και λίγο αργότερα χτύπησε η καμπάνα για τον Χρήστο Μαλαδένη (φωτογραφία). Ο 32χρονος έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμεινε και ο Βαγγελής, αλλά για διαφορετικό λόγο. Ο 24χρονος χαφ του ΠΑΟΚ υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο κι επειδή ελλοχεύει κίνδυνος της υποτροπής, θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα. Στην αποστολή που θα αποσυρθεί το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μετέχουν οι Φερνάντεζ, Φουτσίνι, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ουντέζε, Μπαλάφας, Χαραλάμπους, Κωνσταντινίδης, Σικαμπάλα, Σαλπιγγίδης, Μίετσελ (πιθανή ενδεκάδα), Αραμπατζής, Γιασεμάκης, Εγκωμίτης, Ηλιάδης, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος, Τοχούρογλου.

ΤΟ ΠΟΣΟ των 250.000 ευρώ διέθεσε χθες η διοίκηση για να καλύψει άμεσες ανάγκες. Καταβλήθηκε η μισθοδοσία του Ιανουαρίου και παίκτες και προσωπικό, ενώ πληρώθηκαν και ληξιπρόθεσμες δόσεις στον Φρίνγκερ και στη Σιένα, για την απόκτηση του Βαγγελή, πριν από τρία χρόνια.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη συνάντηση εκπροσώπων των ΠΑΕ της Β' εθνικής με τον Γιώργο Ορφανό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Γούμενος εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του μετώπου της Σούπερ Λίγκας και -ουσιαστικά- του Παναθηναϊκού. "Θα θέλαμε να υποβάλλουμε ευθέως το ερώτημα στον κ. Ορφανό. Εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Στράτος, ο οποίος καθημερινά συσκέπτεται με τον επίσης δεδηλωμένων «παναθηναϊκών» αποχρώσεων και αρχιτέκτονα όλων των νομοσχεδίων Αθ. Ρουμπή και τον ορισθέντα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, δικηγόρο κ. Κ. Καμινάρη; Αν η απάντηση στο ερώτημά μας είναι «ναι», το δεύτερο ερώτημα που θέτουμε είναι, αν ο Παναθηναϊκός και οι άλλες μεγάλες ομάδες των Αθηνών, ρυθμίζουν όλες τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο". αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.