Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τούμπα από τις 3 :: 24/2/2006 19:01:02) 

Το πάνελ στη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Δάρα.

Τούμπα από τις 3

Δύο ώρες πριν από τη σέντρα, το Supersport θα κινείται αύριο στους ρυθμούς του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Το αφιέρωμα του συνδρομητικού καναλιού στο ντέρμπι θα ξεκινήσει από τις 3 το μεσημέρι με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, ο οποίος θα φιλοξενεί, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο γήπεδο της Τούμπας, τον Γιώργο Ορφανό.

ΑΚΟΜΗ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο Αντώνης Νικοπολίδης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Supersport λίγο πριν από τη σέντρα, ενώ οι παλαίμαχοι Γιώργος Τουρσουνίδης, Νίκος Σαργκάνης, Νέτο Γκουερίνο, Νίκος Τσιαντάκης και Γιάννης Γκιτσιούδης θυμούνται παλιές αναμετρήσεις. Δηλώσεις στην κάμερα του καναλιού κάνουν επίσης ο εκδότης-διευθυντής της "Μ", Κώστας Ζουράρις και ο Χρήστος Ζαμπούνης.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Κανελλάκης, ενώ τέσσερις δημοσιογράφοι, οι Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Αργυρόγλου, Κωστής Μπότσαρης και Παναγιώτης Στεφάνου, θα καλύψουν το ρεπορτάζ και τα παρασκήνια.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ του "Το θαύμα της Πορτογαλίας. Οι 25 μέρες που συγκλόνισαν την Ελλάδα", αφιερωμένο στην κατάκτηση του Euro2004 από την Εθνική, παρουσίασε χθες ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρας. Tο βιβλίο αποτελεί ανάγλυφη, μεστή αφήγηση μέρα προς μέρα, με ενσωματωμένες συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ποδοσφαιρικός μαραθώνιος διάρκειας πεντέμιση ωρών αύριο από τον Alpha. Συγκεκριμένα από τις 17.30 θα ξεκινήσει η παράλληλα μετάδοση των αγώνων Αιγάλεω - Απόλλωνα Καλαμαριάς (περιγραφή Γιώργου Λιώρη) και Λεβαδειακού - Ατρομήτου (περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη), θα ακολουθήσει στις 20.00 ο αγώνας Ακράτητου - Παναθηναϊκού (περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και αμέσως μετά η εκπομπή "Παίξτε μπάλα".