Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( "σφιγγα" ο γουμενος για το μελλον του στην παε :: 14/3/2006 20:47:39) 

Κοντά στην εξεύρεση λύσης αφήνει να διαρρεύσει ο Γιάννης Γούμενος.

"ΣΦΙΓΓΑ" Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Ή σιωπή είναι χρυσός

Την ώρα, που ο Παύλος Ψωμιάδης και οι συνεργάτες του, λένε ότι περιμένουν την απάντησή του, ο Γιάννης Γούμενος σφυρίζει αδιάφορα στο ενδιαφέρον τους και… κάτι ετοιμάζει.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Τις τελευταίες μέρες, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι "σφίγγα" ακόμη και απέναντι στους στενούς συνεργάτες του και το μόνο, που λέει είναι πως "συζητάει κάποιες περιπτώσεις κι είναι κοντά στην εξεύρεση της λύσης", η οποία θα βγάλει τον Δικέφαλο από το τέλμα. Πριν λίγο καιρό, είχε ενημερώσει απλά τους συνεργάτες του, όχι δεν σκοπεύει να σηκώσει τα χέρια ψηλά και κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Προσπαθεί, είτε να βρει έναν ενδιαφερόμενο για να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, με τα ανταλλάγματα, που ο ίδιος θέλει, είτε να βρει συγχρηματοδότες, μαζί με τους οποίους να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από την βαθιά οικονομική κρίση.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί, τις τελευταίες μέρες ο ίδιος είναι ευδιάθετος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι κοντά στη λύση. Το γεγονός ότι διαπραγματεύεται με κάποιον ή κάποιους, ενισχύεται από διάφορα άλλα γεγονότα. Αφενός από την "επιστράτευση" ορκωτών ελεγκτών, που εδώ και μέρες ξεψαχνίζουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ προκειμένου να βγάλουν πόρισμα για την οικονομική της κατάσταση κι αφετέρου από την συλλογή όλων των στοιχείων, που έχουν σχέση με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Προφανώς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζει έναν πλήρη φάκελο για να τον παρουσιάσει στους ενδιαφερόμενους και να τους πείσει να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Τούμπα.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ωρα, οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ένα σημαντικό ραντεβού που πρόκειται να γίνει εντός των ημερών εκτός Ελλάδας, του ανθρώπου, που έφερε σε επαφή τον Γούμενο με τους ενδιαφερόμενους, δίνουν και παίρνουν, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αποφεύγει να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που μεταφέρονται με επιφύλαξη, τα κεφάλαια, που προορίζονται για τον ΠΑΟΚ είναι ρωσικά και προέρχονται από εταιρία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του φυσικού αερίου.