Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση της ΕΠΑΕ κατά του Alpha

Η αποσπασματική μετάδοση του κυριακάτικου αγώνα Ατρόμητου - Λάρισας από τον Alpha (κάτι ανάλογο συνέβη και με το παιχνίδι Ηρακλή - Αιγάλεω) προκάλεσε την αντίδραση της ΕΠΑΕ, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

"Το περιεχόμενο του συμβολαίου πιθανόν να επιτρέπει στον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο είναι συμβεβλημένη (σ.σ. η ομάδα) να μεταδίδει μέρος ή ολόκληρο τον αγώνα τον οποίον επιλέγει", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΑΕ, που στη συνέχεια στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα: "Εφεξής προϋπόθεση της περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ ΕΠΑΕ και ΑLPHA -ανεξάρτητα από τις συμβατικές υποχρεώσεις κάθε ΠΑΕ- είναι η απρόσκοπτη και πλήρης μετάδοση κάθε αγώνα, πλην των περιπτώσεων που εξαιρούνται από την 14/3/2006 ανακοίνωση της ΕΠΑΕ".

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ

Πανελλήνιος τίτλος στο βόλεϊ κοριτσιών

Τον πανελλήνιο σχολικό τίτλο κατέκτησαν οι βολεϊμπολίστριες του Αριστοτελείου Κολεγίου, που κέρδισαν στον τελικό τη Σχολή Μωραΐτη με 3-1 σετ (25-17, 25-16, 18-25, 25-21). Στους προηγούμενους αγώνες τους στην τελική φάση, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, οι μαθήτριες του Αριστοτελείου Κολεγίου είχαν νικήσει διαδοχικά το Ε. Λ. Δράμας με 2-0 (25-16, 25-19), το Ε. Λ. Λάρισας με 2-0 (25-18, 25-19), το Ε. Λ. Σούδας με 2-0 (25-12, 25-14) και το Ε. Λ. Νίκαιας με 2-1 (18-25, 25-17, 15-7).

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Παραμένει στην εντατική ο Δημήτρης Λειβαδάς

Μικρή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του 21χρονου πυγμάχου Δημήτρη Λειβαδά, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ο νεαρός αθλητής είχε λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια αγώνα του στο "Τόφαλος-Κακούσης" της αχαϊκής πρωτεύουσας.