Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα πλανα ενοψει του λεβαδειακου :: 7/3/2006 19:04:51) 

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Αλλάζει την άμυνα

Η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να δεχθεί η ομάδα τρία γκολ, καθώς και το γεγονός ότι οι Παναγιώτης Δρούγας και Κώστας Στεφανής συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, οδηγούν τον Σάββα Κωφίδη στην απόφαση να αλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου την… οπισθοφυλακή ενόψει του κυριακάτικου (3.30 μ.μ.) αγώνα με τον Λεβαδειακό.

ΔΕΔΟΜΕΝΗ θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τάσου Κατσαμπή (φωτογραφία) στο κέντρο της άμυνας, πιθανότατα αντί του Μπαρκ Σεγκιρί. Για τα δύο άκρα, υποψηφιότητα θέτουν οι Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Μπάμπης Περπερίδης. Ο Πολωνός αμυντικός εξακολουθεί να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για το ιατρικό επιτελείο, καθώς οι ενοχλήσεις στη μέση συνεχίζονται για τρίτη σερί εβδομάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην πορεία της εβδομάδας. Στη διάθεση του Κωφίδη θα τεθεί και πάλι ο Σάκης Πρίττας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει δύο προπονήσεις (10 π.μ. και 3.30 μ.μ.) στη Μίκρα.