Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γυμναστική με την κοντολίζα! :: 7/3/2006 18:06:11) 

Γυμναστική με την Κοντολίζα!

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο μεγάλος εχθρός δεν είναι ούτε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ούτε ο Σαντάμ Χουσεΐν. Είναι η παχυσαρκία που πλήττει όλο και περισσότερους Αμερικάνους. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει εκστρατεία προκειμένου να πείσει τους Αμερικάνους να αφήσουν τον καναπέ και να γραφτούν σε κανένα γυμναστήριο, μπας και μειωθεί το τραγικό ποσοστό παχυσαρκίας, ειδικά στα παιδιά ηλικίας 6 έως 19 ετών.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ πρόσωπο αυτής της εκστρατείας αναδείχθηκε η υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις (φωτογραφία), που γυμνάζεται… live και την βλέπουν εκατομμύρια Αμερικάνοι στο NBC. Η 51χρονη πολιτικός ξυπνά καθημερινά στις 5.45 το πρωί, προκειμένου να είναι έτοιμη γι' αυτό το ιδιότυπο ριάλιτι. Πάντως, όπως αναφέρουν οι γυμναστές της, η Ράις ήδη βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που δεν ισχύει για την πλειοψηφία των συμπατριωτών της.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ του πρωινού προγράμματος του δικτύου, Μπάρμπαρα Χάρισον, δικαιολόγησε την επιλογή στο πρόσωπο της Ράις, λέγοντας: "Ήταν τελείως συμπτωματικό. Η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα της παρουσίασης ενός τέτοιου προγράμματος, το πρώτο όνομα που αναφέρθηκε ήταν της κυρίας Ράις".