Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προστιμο 7.000 ευρω για το παιχνιδι με τον ηρακλη :: 24/2/2006 20:40:01) 

Επτά χιλιάδες ευρώ θα πληρώσει ο Απόλλων για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 7.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ακριβά τα… γούστα

Χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στη διοίκηση του Απόλλωνα για τα υβριστικά συνθήματα που εκφώνησαν οι οπαδοί της Καλαμαριάς στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ ο γυμναστής της ομάδας Τάκης Μπασμπανάς τιμωρήθηκε με την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ την κατάκτηση της νίκης θα παραταχθεί σήμερα η δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αιγάλεω (12.00) στο γήπεδο του Ατέρμονα. Ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" Βασίλη Τραϊανόπουλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπάκανο, Χατζηπαναγιώτου, Αλευρά και Ισμαηλίδη.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς - Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στην αποστολή της ομάδας Νέων, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, μετέχουν οι εξής παίκτες: Μπαντής, Μασούρας, Χιντζίδης, Λουιζίδης, Τσεμπερίδης, Σαπανίδης, Βελκόπουλος, Πετρόπουλος, Σαμαράς, Λαζαρίδης, Δήμσης, Χριμπάκης, Κορωνάκης, Ζαλώνης, Αποστολάς, Καρεκλάς, Μυροφορίδης, Τριανταφυλλίδης, Αγγελάκης, Τζίκος