Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοσμοσυρροη αναμενεται σημερα στον αγωνα του αρη με τον πανσερραϊκο :: 24/2/2006 21:18:49) 

Χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη αναμένεται να συρρεύσουν σήμερα στο Χαριλάου.

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Ρεκόρ ΧαριΛΑΟΥ

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Θα κερδίσει το στοίχημα των… 8.075 εισιτηρίων σήμερα ο Άρης; Δεκατρείς μέρες πριν, στο Χαριλάου "κόπηκαν" (ένα) λιγότερα στο παιχνίδι Άρης - Πανηλειακός στην πρώτη συνάντηση με ανοιχτές πόρτες στο γήπεδο Χαριλάου.

Τότε, στο σύνολο δώδεκα χιλιάδες φίλαθλοι και οπαδοί είχαν προσφέρει τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Σε παιχνίδι Β' εθνικής κόπηκαν τόσα εισιτήρια όσα σε τουλάχιστον δύο, ίσως και τρία, παιχνίδια Α' εθνικής.

Την επόμενη αγωνιστική, το μήνυμα συμπαράστασης στην προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου να… επαναφέρει την τάξη, μεταφέρθηκε στη Φυλή, με περισσότερους από χίλιους εκδρομείς στο παιχνίδι με το Θρασύβουλο, που έμελλε να είναι αυτό στο οποίο οκτώ αγωνιστικές μετά από την τελευταία φορά, οι "κίτρινοι" επέστρεψαν στην τριάδα των επιβατών του ασανσέρ της ανόδου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ μεγαλύτερης προσέλευσης σε παιχνίδι Β' εθνικής φέτος, υπάρχουν δύο συγκεκριμένα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν και είναι:

1. Το εργάσιμο της ημέρας. Οι δώδεκα χιλιάδες, συγκεντρώθηκαν στο Χαριλάου ημέρα Κυριακή, όταν δηλαδή ήταν -θεωρητικά- πιο εύκολο να έρθουν στη Θεσσαλονίκη και φίλαθλοι από την υπόλοιπη Μακεδονία και γενικά από την επαρχία στην οποία υπάρχουν οπαδοί του Άρη.

2. Η τηλεοπτική μετάδοση. Ο αγώνας με τον Πανηλειακό δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά, συνεπώς όποιος ήθελε να τον δει θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάποια από τις κερκίδες του Χαριλάου, ενώ τώρα (ιδιαίτερα για κάποιον που εργάζεται) είναι η δεύτερη επιλογή για να δει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ρόλο θα παίξουν και οι καιρικές συνθήκες. Αν είναι ευνοϊκές θα επηρεάσουν θετικά την προσέλευση.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ της σημερινής αναμέτρησης, σ' ό,τι αφορά την προσέλευση κόσμου, θα επιδράσει θετικά σ' όλη την ομάδα του Άρη. Στο αγωνιστικό τμήμα ψυχολογικά και στη διοίκηση οικονομικά. Την προηγούμενη φορά εισπράχθηκαν περίπου 110 χιλιάδες ευρώ.