Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( για την φιλοξενια των "βυσσινι" :: 14/3/2006 20:43:20) 

Τα συνθήματα κατά της εκλιπούσας μητέρας του Γιάννη Ματζουράκη προκάλεσαν οργή στην Ξάνθη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ "ΒΥΣΣΙΝΙ"

Πυρ και μανία στην Ξάνθη

Ο Γιάννης Ματζουράκης ακολούθησε χθες το δρόμο της σιωπής, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους για όσα έγιναν στο Αλκαζάρ. Στην Ξάνθη όμως, εξακολουθούν να είναι πυρ και μανία με τους διαιτητές, επιρρίπτοντάς τους ευθύνες επειδή δεν έκαναν τις απαιτούμενες συστάσεις από τα μεγάφωνα, όταν οι φίλαθλοι της Λάρισας έβριζαν εν χορώ και για μεγάλη διάρκεια τον 56χρονο τεχνικό και την μητέρα του, η οποία δεν βρίσκεται εν ζωή.

Πάντως, ο προπονητής της Ξάνθης (έμεινε χθες στη Θεσσαλονίκη) σήμερα αναμένεται να ασκήσει κριτική στους ποδοσφαιριστές του για την άσχημη αγωνιστική εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Η κακή πορεία της Ξάνθης μακριά από τα Πηγάδια έχει βάλει σε περιπέτειες την έξοδο στην Ευρώπη, ιδιαίτερα μάλιστα όταν μεταξύ των τεσσάρων εναπομείναντων εντός έδρας αγώνων είναι αυτά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν και θα πάρουν 800 εισιτήρια, ενώ στα αγωνιστικά ο Σίκοφ ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, όμως σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Απών ήταν και ο Μπάρκογλου λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.