Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κληθηκε σε απολογια και δεν προπονηθηκε :: 14/3/2006 20:21:18) 

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ

Σε τεντωμένο σχοινί με Κούβελα

Ενώπιον των διοικούντων της ΚΑΕ απολογήθηκε χθες το βράδυ ο Νίκος Κούβελας (φωτογραφία). Ο 33χρονος παίκτης κλήθηκε σε απολογία για τρεις λόγους: 1) για την αποχή του από την προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία πάντως δεν πήρε μέρος κανείς, 2) για την απόφασή του να απέχει από τον αγώνα με το Μαρούσι και 3) για τις δηλώσεις του εναντίον του προέδρου της ΚΑΕ, Ηρακλή Τσιλόπουλου, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι παίκτες την προηγούμενη βδομάδα.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναμένεται τις επόμενες μέρες. Ο Κούβελας πάντως, που δεν προπονήθηκε χθες το απόγευμα, για προσωπικούς και τυπικούς λόγους (σ.σ. έδωσε το παρών στο γήπεδο και περιμένει τις αποφάσεις της διοίκησης) δήλωσε πως "για μένα δεν τίθεται θέμα απολογίας. Δεν μπορεί να με καλέσει κανένας σε απολογία από τη στιγμή που έχω καταθέσει προσφυγή". Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Κούβελας έχει αποκλειστεί από το θέμα των εγγυήσεων που παρέχει ο Ερασιτέχνης.

Ο ΓΙΟΥΡΙ ΖΝΤΟΒΤΣ που εντός των ημερών θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα φέρει στην ομάδα (έχει "σταντ μπάι" τους Ντράγκσιτς και Κάντιτς, ενώ εξετάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις) έχοντας πάρει και τη συγκατάθεση του Νίκου Παναγόπουλου μετά από συνάντηση που είχαν χθες, προγραμμάτισε για σήμερα φιλικό αγώνα με το ICBS στο Ιβανώφειο.