Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αθλητικοι δικαστες :: 14/3/2006 19:24:00) 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Πλάκωσε… δουλειά

Πολλή δουλειά θα έχουν την Παρασκευή οι αθλητικοί δικαστές. Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Θεσσαλονίκης κάλεσε σε απολογία την Ξάνθη και τον Γιάννη Ματζουράκη για την αποβολή του από τον πάγκο στον αγώνα του Αλκαζάρ, για υβριστικά συνθήματα τις ΠΑΕ Λάρισα, Άρης, ΑΣΚ Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Δόξα Δράμας θα απολογηθεί επειδή δεν μερίμνησε για την ύπαρξη ασθενοφόρου στον αγώνα με την Πτολεμαΐδα.

Στην Αθήνα θα απολογηθούν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός (ρήξη βεγγαλικών), Αιγάλεω (ρήξη βεγγαλικών, κινητών τηλεφώνων, μπουκαλιών και υβριστικά συνθήματα), Προοδευτική (για την είσοδο του τιμωρημένου Σούλη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Δραγάζη στον αγωνιστικό χώρο), Παναχαϊκή (υβριστικά συνθήματα), Καλαμάτα (υβριστικά συνθήματα), Νίκη Βόλου (φραστική επίθεση του Μπόνιτς στους διαιτητές) και ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Παναγιώτης Κορδονούρης επειδή επιτέθηκε σε αντιπάλους.

ΕΠΑΕ: Από την 26η αγωνιστική οι αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα. Για τηλεοπτικούς λόγους δεν θα ισχύσει το ίδιο για τους αγώνες Αιγάλεω - Λάρισας (Σάββατο) και Ηρακλή - Ολυμπιακού (Δευτέρα).