Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αντρεα ματζον ηθελε ακομη και τη νικη :: 21/3/2006 23:47:06) 

Ο Πάντιους σε μια θεαματική διεκδίκηση της μπάλας (πάνω). Οι φίλαθλοι του Άρη έδωσαν δυναμικό παρών και στις κερκίδες του "Μιλένιουμ".

Ο ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΖΟΝ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Μένει ένα "ημίχρονο"

Οι "κίτρινοι" περιμένουν τώρα τη βοήθεια του κόσμου του στην ρεβάνς του Αλεξάνδρειου

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα του Αντρέα Ματζόν καθώς ο Άρης έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση.

«Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ξέρω ότι θα είναι στο πλευρό μας και την επόμενη Τρίτη. Είχα πει κι πριν τον αγώνα ότι αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων μας με τη Χέμοφαρμ και αυτό μας βρίσκει τρεις πόντους πίσω" δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Κόρεϊ Μπρούερ από την πλευρά του τόνισε: «Κάναμε αυτό που θέλαμε για να μην χάσουμε με μεγάλη διαφορά. Στο τέλος μου έκλεψαν την μπάλα, δεν την έχασα».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Λούκα Παβίσεβιτς σχολίασε. «Έγινε πραγματική μάχη. Είχαμε στη διάρκεια του αγώνα ευκαιρίες να μεγαλώσουμε τη διαφορά. Ο Αρης δεν τα παράτησε ποτέ. Οι παίκτες μου θα έχουν διάθεση και κίνητρο για να παίξουν για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ: Και στο "Μιλένιουμ" του Βρσατς ο Άρης είχε τη δική του κερκίδα. Περίπου διακόσιοι φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα. Οι εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη κι από άλλες περιοχές έγιναν ένα με τους Έλληνες που σπουδάζουν στη Σερβία και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να εμψυχώνουν τον Ματζόν και τους παίκτες του φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Άρη, καταλαμβάνοντας το ένα από τα πέταλα του γηπέδου.

Η ΚΑΕ εξασφάλισε 120 εισιτήρια, άλλα 50 ένας φίλος του Βλάντο Πέτροβιτς, ενώ αγοράστηκαν κι άλλα από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι οπαδοί του Άρη συναντήθηκαν με τους εκδρομείς του SUPER-3 που έφτασαν χθες το απόγευμα στο Βρσατς από τη Θεσσαλονίκη (ξεκίνησαν στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης) και από νωρίς πήραν θέση στις κερκίδες.

ΤΙΜΩΡΙΑ: Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως οι άνθρωποι του Άρη έμαθαν ότι η ομάδα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή της ULEB για τα όσα έγραψε ο παρατηρητής του αγώνα της προημιτελικής φάσης κόντρα στην Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο. Συγκεκριμένα, επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μπουκάλι το οποίο εκτοξεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ για κάποια βλάβη στην κόρνα του γηπέδου οι κίτρινοι τιμωρήθηκαν με άλλα 1.500 ευρώ.