Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Οι ευχές του Ραΐτσεβιτς

Ο Βλάντο Πέτροβιτς δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στον Άρη, Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον χθεσινό αγώνα. Ο Μίρο, πάντως, δεν κατάφερε να δώσει το παρών, χθες το βράδυ, στις κερκίδες του "Μιλένιουμ", αν και θα το ήθελε καθώς την ίδια ώρα είχε προπόνηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόβλημα με το Παλέ;

Εκνευρισμός επικράτησε μεταξύ των μελών της αποστολής, στο ξενοδοχείο, μόλις πληροφορήθηκαν το περιεχόμενο μιας επιστολής, που έστειλε η διοίκηση του Αλεξάνδρειου. Σύμφωνα μ' αυτήν ζητάει ξανά το γήπεδο σε ημερομηνίες κοντά στον τελικό του ULEB Cup, που θα γίνει στις 11 Απριλίου, κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα σε περίπτωση, που οι "κίτρινοι" προκριθούν.

Τα γούρια και στη Σερβία

Προληπτικοί παραμένουν οι περισσότεροι από τους παράγοντες του Άρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια του γεύματος και του δείπνου δεν έκαναν καμία πρόποση σχετικά με την έκβαση του χθεσινού παιχνιδιού. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Γιάννης Δαμιανίδης αναρωτήθηκε μήπως δεν θα πρέπει να ξυριστεί για γούρι… Ο Θανάσης Τζεβελέκης επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το ξενοδοχείο, όπου διέμενε η ομάδα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, αφού κατέλυσε σε ξενοδοχείο του Βελιγραδίου εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη σερβική πρωτεύουσα.

Κατασκοπία μέχρι τέλους

Με μια κασέτα υπό μάλης περιφερόταν από το πρωί ο Αντρέα Ματζόν. Παρακολούθησε τον αγώνα της Χέμοφαρμ με αντίπαλο την Παρτιζάν για την Αδριατική λίγκα, καθώς θεωρεί πολύ σημαντικό να έχει εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι της εκάστοτε αντιπάλου του.

Όσο για το EUROSPORT, μετέδωσε προχθές σε επανάληψη το αφιέρωμα για τον Άρη και η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα στο ξενοδοχείο. Όλα τα μέλη της αποστολής ανέβηκαν στα δωμάτιά τους και παρακολούθησαν την εκπομπή.