Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΤΖΟΝΣΕΝ

Πολυτιμότερος με την πρώτη!

Με την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ήρθε και ο πρώτος άτυπος τίτλος. Ο λόγος για τον Μπρίτον Τζόνσεν του Πανελληνίου, ο οποίος λόγω της απόδοσής του στο ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής. Αναλυτικά, ο Αμερικανός αγωνίστηκε 24 λεπτά πετυχαίνοντας 11πόντους (5/6 βολές, 3/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα), μάζεψε 7 ριμπάουντ και έκανε 2 κοψίματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εισιτήρια τέλος με Μπαρτσενόνα

Ζήτημα λίγων ωρών ήταν τελικά να εξαντληθούν τα 10.854 εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Χθες το πρωί, μέσα σε 20 λεπτά διατέθηκαν περίπου 1.000 εισιτήρια, ενώ ως τις πέντε το απόγευμα οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν sold out. Πάντως οπαδούς θα έχει και η Μπαρτσελόνα, καθώς περίπου εξήντα Καταλανοί θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας τους στην Αθήνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβλήματα η Εφές Πίλσεν

Απρόσμενους συμμάχους φαίνεται ότι βρήκε ο Παναθηναϊκός ενόψει της κρίσιμης αυριανής αναμέτρησης με την Εφές Πίλσεν για την Ευρωλίγκα. Οι Τούρκοι ταλανίζονται από αρκετά προβλήματα, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του Πρκάτσιν ήρθε να προστεθεί σε αυτούς των Πόποβιτς και Ντόμερκαντ, ενώ μικροτραυματισμό υπέστη και ο Κερέμ Γκονλούμ. Από την πλευρά τους οι "πράσινοι" είναι πλήρεις και δηλώνουν έτοιμοι για το "διπλό".