Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παρουσιαση της ιστοσελιδας του επαλε με ειδησεις :: 8/3/2006 20:43:14) 

Η οικογένεια του Ζοέλ Επαλέ σε πλήρη παράταξη…

Η επίσημη ιστοσελίδα του καμερουνέζου είναι και επίσημα γεγονός.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛΕ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ηρακλής, το συμβόλαιο και η οικογένεια

Το μεγάλο αστέρι του Ηρακλή, ο Ζοέλ Επαλέ, απέκτησε τη δική του… ηλεκτρονική στέγη. Ο Καμερουνέζος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας της προσωπικής του ιστοσελίδας (www.epalle.gr). Οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχτηκε ο Επαλέ περιστράφηκαν γύρω από το θέμα που έχει προκύψει με το συμβόλαιό του.

"ΠΡΟΣΠΑΘΩ το μυαλό μου να είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν συζητούσαμε, ο Ηρακλής είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Γι' αυτό το λόγο είπαμε να μιλήσουμε στο τέλος της περιόδου, για να δούμε πού βρισκόμαστε. Το γεγονός ότι μου έκανε πρόταση μέχρι το 2009, σημαίνει ότι η διοίκηση και ο προπονητής με θέλουν στην ομάδα. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο, αλλά δεν μπορώ να μείνω κάπου αν δεν είμαι ευχαριστημένος και αγωνιστικά και οικονομικά. Η ομάδα με καλύπτει. Έχει δυνατότητες, αν και ακόμη θέλουμε δουλειά, για να φτάσουμε τις τρεις κορυφαίες στην Ελλάδα. Είμαστε όμως σε πολύ καλό δρόμο", ανέφερε ο 28χρονος μέσος. Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ, Μιχάλης Μπανιώρας, χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση της ΠΑΕ να του προτείνει μείωση αποδοχών, ωστόσο τόνισε ότι η τελευταία πρόταση που έχει καταθέσει είναι μία καλή βάση για την έναρξη νέων συζητήσεων: "Δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο από την πλευρά του Ηρακλή να κινήσει θέμα συμβολαίου Επαλέ, έπειτα από τις επιστολές που έστειλα και να προτείνει μείωση των συμφωνημένων χρημάτων στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. Αρχικά προτάθηκε μείωση εκατό χιλιάδων ευρώ και στη συνέχεια πενήντα. Ο Ζοέλ ένιωσε ριγμένος. Η τελευταία πρόταση που έκανε ο κ. Σπανουδάκης (επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2009 και αποδοχές 500.000 ευρώ για την τελευταία διετία) αποτελεί μία καλή βάση για την επανέναρξη των επαφών".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στην τελική απόφαση του Επαλέ θα παίξει και η γνώμη της συζύγου του, Μαρί. "Από τότε που ήρθε στον Ηρακλή. Στις αποφάσεις που λαμβάνει συμμετέχω και εγώ, καθώς πρόκειται για το μέλλον της οικογένειάς μας. Στον Ηρακλή περνάμε καλά, αλλά η απόφαση θα παρθεί ανάλογα με την πρόταση που θα έχουμε".

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ από τον Μπανιώρα το παρασκήνιο της έλευσης Επαλέ στον Ηρακλή: "Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον στείλει σε ομάδα της επιλογής του, αλλά ο Ζοέλ δεν το ήθελε. Μίλησα με τον Σταμάτη Καραμανλή για να επιστρέψει στον Άρη, αλλά οι διοικούντες τον απέρριψαν. Πήγαμε στη Μίκρα, όπου ο Αδαμίδης πρότεινε να συνεργαστούμε μέχρι το καλοκαίρι. Είχαμε τις επιφυλάξεις μας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ. Έφυγε από τα γραφεία και λίγο αργότερα επέστρεψε με δύο επιταγές των Τσουρέκα και Σαρηκεχαγιά, οι οποίοι έδωσαν τα μισά χρήματα του συμβολαίου ως προκαταβολή".

Δ.ΒΛ.