Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τσαμπιονς λιγκ: αποκλειστηκαν ρεαλ, λιβερπουλ, μπαγερν :: 8/3/2006 23:41:59) 

Ο Ιντζάγκι οργίασε και χθες για τη Μίλαν εναντίον της Μπάγερν.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΡΕΑΛ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΜΠΑΓΕΡΝ

"Αντίο" για 18 τρόπαια!

Τα 18 από τα 50 τρόπαια του Τσάμπιονς λιγκ (9 της Ρεάλ Μαδρίτης, 5 της Λίβερπουλ, 4 της Μπάγερν) αποχαιρέτησαν χθες τη διοργάνωση… Η Άρσεναλ και η Μπενφίκα ολοκλήρωσαν τις προκρίσεις - θαύμα επί της "βασίλισσας" και της περσινής νικήτριας αντίστοιχα, ενώ η Μίλαν αποδείχθηκε μια κλάση ανώτερη από τους Βαυαρούς. Όσο για τη Λιόν, πέρασε άνετα το εμπόδιο της Αϊντχόφεν.

ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ 4-1: Τέσσερα γκολ κι ένα χαμένο πέναλτι (Σεφτσένκο) είναι αρκούντως πειστικά στοιχεία για το δίκαιο της πρόκρισης των Ιταλών. Το τελικό 4-1 (8', 47' Ιντζάγκι, 25' Σεφτσένκο, 59' Κακά - 35' Ισμαέλ), σε συνδυασμό με το 1-1 του Μονάχου, στέλνει τη Μίλαν στους προημιτελικούς.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0: Κουρασμένη, γερασμένη, αλλά και άτυχη η Ρεάλ (μια ευκαιρία του Ραούλ σε κενή εστία ήταν… άχαστη), έμεινε για δεύτερη σερί χρονιά έξω από τους 16 κιόλας. Τα τρομερά "μωρά" της Άρσεναλ άντεξαν την πίεση και συνεχίζουν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 0-2: Έγραψαν ιστορία οι "αετοί" στο Λίβερπουλ. Το τελικό 0-2 (36' Σιμάο, 87' Μίκολι) σήμανε τη δεύτερη νίκη της Μπενφίκα επί της κατόχου του τίτλου, σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 70' ο Γιώργος Καραγκούνης.

ΛΙΟΝ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 4-0: Ήταν ηλίου φαεινότερη η διαφορά ποιότητας της Λιόν επί της PSV. Το τελικό 4-0 (26', 45' Τιάγκο, 71' Βιλτόρ, 90' Φρεντ) δεν αφήνει, άλλωστε, περιθώρια αμφιβολιών.