Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( για παναθηναϊκο και αεκ :: 8/3/2006 21:05:53) 

Επιθέσεις με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ περιλαμβάνει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν την Κυριακή πέριξ του ΟΑΚΑ.

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ

Βαρύ κατηγορητήριο

Δύο αγωνιστικές και βλέπουμε… Αυτή είναι η εκτίμηση της ποδοσφαιρικής… πιάτσας για την τιμωρία Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, μετά τις χθεσινές κλήσεις των αθλητικών δικαστών. Οι "πράσινοι" κατηγορούνται ότι οι οπαδοί τους επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης εξωτερικά του γηπέδου. Όσον αφορά την ΑΕΚ το κατηγορητήριο είναι πιο βαρύ, καθώς κατηγορείται ότι οπαδοί της έκαναν συντονισμένη επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες, εναντίον της αστυνομικής δύναμης που πραγματοποιούσε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δυο αστυνομικοί. Επίσης, οι οπαδοί της ΑΕΚ στο 91ο λεπτό εκτόξευσαν με πιστόλι τρεις φωτοβολίδες προς τη θύρα των δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά, καθώς και μια φωτοβολίδα στην κενή θύρα 17.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ο Μαλεζάνι έδειξε και χθες ότι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με τον Μάντζιο στην κορυφή της επίθεσης και τους Παπαδόπουλο, Γκέκα στα πλάγια, ενώ στην ΑΕΚ ο Σάντος το πρωί ξεθέωσε τους ποδοσφαιριστές του σε ασκήσεις τακτικής και τους χάρισε την απογευματινή προπόνηση. Σήμερα ο Χρήστος Κόντης θα απολογηθεί για τη φραστική επίθεση προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Χθες, ο Ίλια Ίβιτς με δηλώσεις του τόνισε ότι "… η διαφορά που χάθηκε από τον ΠΑΟ είναι σημαντική, αλλά αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο και το σημαντικό είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς λιγκ".