Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξεκιναει σημερα στη λαρισα το 14ο ολ σταρ γκεϊμ :: 24/2/2006 21:08:14) 

Καρφώματα, σαν αυτό του Τάιρον Νέσμπι, πριν από τρία χρόνια, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι του μπάσκετ στη Λάρισα, το προσεχές διήμερο στο Ολ σταρ γκέιμ.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 14Ο ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ

Γιορτή, όχι πανηγύρι

Μπορεί να μην έχει τη λάμψη και την αίγλη ενός Ολ σταρ γκέιμ του ΝΒΑ, όμως το 14ο Ολ σταρ, που ξεκινάει σήμερα στη Λάρισα, υπόσχεται πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος. Την εκκίνηση για την έναρξη του αγώνα των αστεριών θα δώσει αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός που θα κάνει το τζάμπολ.

ΛΑΡΙΣΑ, Αποστολή:

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΧΑΣΤΑΣ

Η αυλαία του 14ου Ολ σταρ γκέιμ άνοιξε ουσιαστικά χθες με τη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσαν οι διοργανωτές στο δημαρχιακό μέγαρο της θεσσαλικής πόλης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ η Λάρισα δεν επιλέχθηκε τυχαία να φιλοξενήσει τη γιορτή του μπάσκετ. "Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Λάρισας καθώς τη φετινή χρονιά εκπροσωπείται από δύο ομάδες στην Α1", είπε αρχικά και συμπλήρωσε με νόημα. "Το Ολ σταρ γκέιμ δεν είναι ένα πανηγυράκι, όπως θέλουν να το αποκαλούν ορισμένοι. Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν όλοι οι φορείς του αθλήματος και να ανταλλάξουν απόψεις, πάντα με σκοπό την άνοδό του".

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης τόνισε ότι "…η Λάρισα αγκαλιάζει όλο τον αθλητισμό και είναι μια πόλη ζωντανή, που δεν κοιμάται ποτέ" και συμπλήρωσε: "Θα γίνουν όλες οι ενέργειες για να είναι το καλύτερο Ολ σταρ γκέιμ των τελευταίων ετών. Η Λάρισα αγαπάει τον αθλητισμό και δίνει μεγάλη σημασία σ' αυτόν και φαίνεται από την επιτυχία που έχουν οι Λαρισινές ομάδες σε όλα τα αθλήματα".

ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ της αυριανής αναμέτρησης ανάμεσα στους Έλληνες επίλεκτους και τους ξένους θα κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, όπως ανακοινώθηκε χθες από τους διοργανωτές. Ο κ. Ορφανός θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής του μπάσκετ και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τον αγώνα των "αστεριών" μαζί με τους εκπροσώπους των φορέων του αθλήματος και τους φιλάθλους της Λάρισας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τη συμμετοχή παραγόντων, παικτών, εκπροσώπων της διαιτησίας και δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας. Πρόκειται φυσικά για άλλη μια καινοτομία του ΕΣΑΚΕ μετά τη διοργάνωση στο περυσινό Ολ σταρ γκέιμ της ημερίδας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ στο σημερινό παιχνίδι των Ελπίδων θα είναι ελεύθερη για όσους θέλουν να δουν τον αγώνα, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για την αυριανή μέρα είναι επτά ευρώ.