Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νβα: οι πιστονς δεν παιζουν καλα αλλα κερδιζουν :: 24/2/2006 18:08:01) 

ΝΒΑ: ΟΙ ΠΙΣΤΟΝΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Έχουν τον τρόπο τους

Ακόμα και όταν παίζουν άσχημα οι Πίστονς βρίσκουν τον τρόπο να κερδίζουν τους αγώνες. Το έκαναν και χθες με τους Πέισερς, κερδίζοντας με σκορ 88-83. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Ρασίντ Ουάλας, που τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο "Σιντ" μάλιστα, με τα τρία κοψίματα που έκανε ξεπέρασε τα 1.000 στην καριέρα του και έγινε μόλις ο 68ος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην ιστορία του ΝΒΑ. Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς με 14 πόντους και 9 ασίστ. "Κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια", είπε ο τεχνικός των Πίστονς, Φλιπ Σόντερς. Από τους Πέισερς πρώτοι σκόρερ ήταν οι Στέφεν Τζάκσον (15π.) και Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς (14π. με 3/3τρ.).

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ παιχνίδια που έγιναν χθες στο ΝΒΑ τα αποτελέσματα ήταν: Λέικερς - Κινγκς 106-85 (Μπράιαντ 36π., Όντομ 19π. - Μπίμπι 25π.), Μάβερικς - Γκρίζλις 97-87 (Νοβίτσκι 31π., Τέρι 23π. - Γκαζόλ 18π.).

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ: Σε μια από τις πιο σημαντικές ανταλλαγές στο ΝΒΑ οι Χιτ απέκτησαν τον έμπειρο γκαρντ, Ντέρεκ Άντερσον από τους Ρόκετς και έδωσαν στην ομάδα του Χιούστον τον ρούκι, Τζέραλντ Φιτς. Επίσης, μέσα από ανταλλαγή τεσσάρων ομάδων ο Ερλ Ουότσον άφησε τους Νάγκετς και επέστρεψε στους Σόνικς.