Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αναζήτηση αντιζαγοράκη :: 8/3/2006 21:28:08) 

Η απουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό επιβάλλει την αναπροσαρμογή των πλάνων του Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Αναζήτηση αντιΖαγοράκη

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ψάχνει, από την ώρα που έληξε το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ζαγοράκη. Αρχικά πίστεψε ότι τον βρήκε αν θα πρέπει να περιμένει για να δει αν θα πρέπει να ψάξει αλλού!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο Ρουμάνος, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει κατασταλάξει στο 4-3-3, το οποίο δεν πήγε κι άσχημα στο παιχνίδι της Νεάπολης, είχε αρχίζει να υπολογίζει στον Λάμπρο Βαγγελή, για τη θέση στο κέντρο, ωστόσο, ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της χθεσινής προπόνησης, με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προκάλεσε προβληματισμό. Πριν από τη σημερινή προπόνηση, θα διαπιστωθεί αν πρόκειται απλώς για μια μυϊκή σύσπαση και θα μπορέσει να συμμετάσχει στο σημερινό πρόγραμμα ή για κάτι πιο βαρύ, που ενδεχομένως θα εμπνέει ανησυχίες, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Ο 37ΧΡΟΝΟΣ προπονητής του ΠΑΟΚ, ποντάρει πολλά στην τριάδα του κέντρου, η οποία μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναχαιτίσει και τον Γκονζάλες και θέλει έναν μέσο με επιθετικές αρετές και δύο ανασταλτικούς. Κόντρα στον Ιωνικό, ξεκίνησε τον Ζαγοράκη, μαζί με τους Ηλιάδη και Μπαλάφα, αλλά το Σάββατο αναμένεται να ξεκινήσει μόνο έναν εκ των Ηλιάδη ή Μπαλάφα. Αν ο Βαγγελής είναι ιατρικώς εντάξει, θα ξεκινήσει (διαφορετικά ίσως καταφύγει ο Ρουμάνος στη λύση Μαλαδένη), ενώ η άλλη θέση προορίζεται για τον Χαραλάμπους. Ο Κύπριος, εξέτισε την τιμωρία του, ξεπέρασε και τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και έβγαλε χθες την προπόνηση. Ετσι, επειδή ο Ντουμιτρέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, ως τρίτος χαφ, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σκοπεύει να τον ξεκινήσει.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ είναι και ο Ουντέζε, ο οποίος είχε υποστεί τράβηγμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ως αριστερός μπακ. Αυτές είναι οι αλλαγές που προσανατολίζεται να κάνει ο Ντουμιτρέσκου, αφού από την υπόλοιπη αμυντική γραμμή (Φουτσίνι, Καρυπίδης, Χασιώτης), αλλά και από την επιθετική (Σικαμπάλα, Σαλπιγγίδης, Μίετσελ), έχει μείνει ευχαριστημένος στα δύο παιχνίδια του στον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προσβλήθηκε χθες από μία ίωση κι ανέβασε πυρετό, πήγε στην προπόνηση απλώς για να πάρει φαρμακευτική αγωγή από τον γιατρό της ομάδας και λογικά θα είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο.