Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λίγα πράγματα :: 23/2/2006 19:23:29) 

Τρίτη θέση στις μετρήσεις το ντέρμπι του "Στάμφορντ Μπριτζ".

Λίγα πράγματα

ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΗ επίπεδα μετρήσεων των μεταδόσεων μπάσκετ κυμάνθηκε η τηλεθέαση του ντέρμπι Άρη - ΠΑΟΚ. Τον αγώνα του Αλεξανδρείου παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό σχεδόν 300.000 άτομα σε πανελλήνια κλίμακα με το ποσοστό τηλεθέασής του να φτάνει το 1,5% και στην υψηλότερη τιμή του να αγγίζει το 1,8% στο τέταρτο δεκάλεπτο

ΣΑΦΩΣ βελτιωμένα τα προχθεσινά νούμερα του Τσάμπιονς λιγκ συγκριτικά μ' εκείνα της Τρίτης. Το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα παρακολούθησαν από το Mega 1.270.000 άτομα με την AGΒ να σημειώνει για το κανάλι της Παιανίας ποσοστό μέτρησης 13,7%, μερίδιο 28,9% και τρίτη θέση στη λίστα των δημοφιλέστερων προγραμμάτων της ημέρας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (17.45) ο Alpha θα μεταδώσει τον αγώνα Ηρακλή - Ξάνθης, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και την Κυριακή θα παρουσιάσει έναν τηλεοτπικό ποδοσφαιρικό μαραθώνιο διάρκειας πεντέμισι ωρών. Συγκεκριμένα από τις 17.30 θα ξεκινήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων Αιγάλεω - Απόλλωνα Καλαμαριάς (περιγραφή Γιώργου Λιώρη) και Λεβαδειακού - Ατρόμητου (περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη), θα ακολουθήσει στις 20.00 ο αγώνας Ακράτητου - Παναθηναϊκού (περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και αμέσως μετά η εκπομπή "Παίξτε μπάλα" με τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών της 21ης αγωνιστικής.

ΤΕΙΝΕΙ να γίνει συνήθεια η παρουσία ανθρώπων που δεν έχουν καμία δουλειά στις αίθουσες των συνεντεύξεων Τύπου. Την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο όμως κάποια όρια ξεπεράστηκαν όταν στη διάρκεια των δηλώσεων των πρωταγωνιστών του αγώνα εκλάπη κινητό τηλέφωνο συναδέλφου.