Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κιτρινόμαυρα :: 20/3/2006 22:03:13) 

κιτρινόμαυρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ χθες η προετοιμασία του Άρη για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Παναχαϊκή. Δεν υπολογίζονται οι Νεμπεγλέρας (4 κίτρινες), Σανχούρχο (επιστρέφει με Ηλυσιακό), ενώ επιστρέφουν Γκαρσία και Κάσερες. Αιμάτωμα λεκάνης έχει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά θα είναι μάχιμος.

ΟΣΟΙ δεν έπαιξαν 90 λεπτά στην Καλαμάτα, έδωσαν παιχνίδι - προπόνησης με τη Νίκη Πολυγύρου. Ο Άρης κέρδισε 3-1 (Κόστα, Κάσερες, Βαγκέλι τα γκολ των "κίτρινων") αλλά η είδηση είναι ότι έπαιξε σ' όλο το ματς ο Πέτρος Πασσαλής και για ένα ημίχρονο ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής μετά από πέντε μήνες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις συζητήσεις του Άρη με το συνδρομητικό κανάλι. Εντός των ημερών θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία, με την "πρσθήκη" του Ροναλντίνιο, προσδοκία θα είναι η σύναψη συμφωνίας (πιθανότατα τριετούς διάρκειας) με τους καλύτερους δυνατούς όρους αλλά και μια καλή προκαταβολή.

ΜΕΧΡΙ την Παρασκευή, θα γίνει προσπάθεια να δοθούν χρήματα που θα αντιστοιχούν σε δόσεις συμβολαίων, όπως μεταφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα χθες.

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική της Β' εθνικής, το Χαϊδάρι νίκησε 2-0 τον Θρασύβουλο με γκολ των Τουρνά (40') και Πετρόπουλου (91'). Πλέον (αν και μαθηματικά δεν υπάρχει εξασφάλιση) τρεις νίκες στα παιχνίδια της έδρας με Ηλυσιακό, Χαϊδάρι και Κέρκυρα και μια ισοπαλία εκτός, φαντάζουν αρκετές για την άνοδο.