Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κυανόλευκα :: 20/3/2006 20:49:33) 

κυανόλευκα

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ γκολ της καριέρας του πέτυχε την Κυριακή ο Εστέμπαν Ερέρα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος: "Ήταν εντυπωσιακό γκολ. Δύσκολα αυτές οι προσπάθειες καταλήγουν σε γκολ. Ο Λαγός έβγαλε εξαιρετική σέντρα και η μπάλα στρώθηκε στο πόδι μου. Ήταν το ωραιότερο γκολ της καριέρας μου".

ΘΥΜΗΘΗΚΕ και το δεύτερο ωραιότερο που έχει πετύχει. "Ήμουν παίκτης της Μπόκα και παίζαμε με τη Βέλεζ Σάρσφιλντ. Οι αντίπαλοι είχαν κόρνερ και σχεδόν όλοι οι αμυντικοί βγήκαν στην επίθεση. Κάποιος συμπαίκτης μου έδιωξε τη μπάλα, την πήρα πίσω από το κέντρο και επιχείρησα ένα σουτ από πενήντα μέτρα. Η μπάλα πέρασε δίπλα από τον Τσιλαβέρτ και κατέληξε στη γωνία του".

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ κατά το ήμισυ η οφειλή προς τον Γκάρμπα Λαβάλ, καθώς εισέπραξε χθες το ποσό των 33.000 ευρώ. Ο Νιγηριανός πλέον δεν εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στη ΦΙΦΑ, καθώς η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα εισπράξει και τα υπόλοιπα χρήματα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον δικηγόρο του, Τσέζαρι Κουχάρσκι, Τζιαν Πάολο Μοντενέρι, θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο Αλέξης Αδαμίδης. Ο Μοντενέρι είναι προσκεκλημένος της ΕΠΟ, για να μιλήσει στους εκπροσώπους των ομάδων για όλες τις εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο (συμβόλαια παικτών, σχέσεις συλλόγων-εθνικών ομάδων). Στο περιθώριο της ενημέρωσης προς τις ομάδες, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής για το θέμα του χρέους προς τον πελάτη του.

ΧΑΛΑΡΩΜΑ έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Το μοναδικό πρόβλημα, που προέκυψε από τον αγώνα της Κυριακής, εστιάζεται στον Σάκη Πρίττα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Δεν θα προπονηθεί ούτε σήμερα και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου στο Αλκαζάρ θα εξαρτηθεί από την πορεία του τραύματός του, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.