Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( δεν ξεχνούν το βελιγράδι :: 28/2/2006 22:29:30) 

Δεν ξεχνούν το Βελιγράδι

Στο κείμενο για την παρουσίαση του Άρη στην "Le Progres" γίνεται αναφορά και στο πατατράκ των Γάλλων από την Εθνική ομάδα, το καλοκαίρι στη Σερβία. "Ο Σιγάλας ήταν από τους παίκτες που έμειναν εκτός Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Α! Μετά από εκείνον τον ημιτελικό με την Γαλλία…", ανέφεραν χθες.

* Δυο είναι οι μεγάλες μορφές του μπάσκετ της Βιλερμπάν, που έχουν… σημαδέψει την οροφή του "Αστρομπάλ". Ο μεγάλος Αλέν Ζιλ κατά τη δεκαετία 1970-80 και ο Ντιλέινι Ραντ τη δεκαετία του '90. Και οι δυο φορούσαν τη πράσινη φανέλα με το Νο4 και είναι η μόνη φανέλα που κρέμεται από την οροφή του γηπέδου!

* Εκμεταλλεύτηκαν χθες το πρωί το ελεύθερο πρόγραμμα οι Γιώργος Σιγάλας και Δημήτρης Χαριτόπουλος και βγήκαν να κάνουν μια βόλτα στη Λιόν. Όχι στην πόλη, αλλά κατά μήκος του ποταμού Ροδανού, που δίνει στη Λιόν μια ιδιαίτερη ομορφιά.

* Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον Άρη ο παίκτης της Βιλερμπάν, Μακάν Ντιουμασί: "Είναι μια ομάδα με παίκτες που άνετα μπορούν να παίξουν στις πέντε κορυφαίες της Ευρώπης". Πρόσθεσε επίσης πως "όποια ομάδα περάσει από αυτή τη σειρά θα παίξει στον τελικό του ULEB Cup".

* Ο Λαβέλ Φέλτον αφού είπε πως "πρέπει να 'συλλάβετε' τον Πάντιους για να μην μπορέσει να παίξει", τονίζοντας την αξία του Ρώσου γκαρντ, μίλησε και για τον κόσμο του Άρη λέγοντας πως "είναι το κοινό που φωνάζει περισσότερο από κάθε άλλο στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εξαιρετική".

* Κοντά στην ομάδα του Άρη βρέθηκαν από προχθές μέλη της ελληνικής κοινότητας της Λιόν. Υπάρχουν περίπου 2.000 Έλληνες, που ζουν μόνιμα στην γαλλική πόλη, ενώ αυτήν την εποχή βρίσκονται στη Λιόν και αρκετοί φοιτητές στην πλειονότητά τους μέσω του προγράμματος "Erasmus".