Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ανοιχτη παντα η αποχωρηση του :: 28/2/2006 21:24:04) 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ

Με την πλάτη στον τοίχο παραμένει ο Γούμενος

Η διαφαινόμενη οικονομική καταστροφή, λόγω και της αναμενόμενης, τιμωρίας της Τούμπας και το πολεμικό κλίμα, που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις της με τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς, έχει φέρει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο. Από το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα επικρατεί απόγνωση και αμηχανία, αφού κανείς δεν μπορεί να βρει τους τρόπους για να βγει ο ΠΑΟΚ απ' αυτήν την κρίση, που τον μαστίζει.

ΜΠΟΡΕΙ ο Γιάννης Γούμενος (φωτογραφία) να μην το λέει δημόσια, ωστόσο τις τελευταίες μέρες άρχισε να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας τουλάχιστον τα χρήματα, που έχει βάλει τα τελευταία 2,5 χρόνια μαζί με τον Βασίλη Παγώνη. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει αφήσει ουσιαστικά ανοιχτή την πόρτα σ' οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις μετοχές, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι διοχετεύονται φήμες για διάφορους επιχειρηματίες, τότε είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να περιμένουν να "γονατίσει" οικονομικά η σημερινή ιδιοκτησία, για να πάρουν την ΠΑΕ χωρίς να πληρώσουν.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ, πλέον, θέμα, μίλησε χθες και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής. "Είναι πολύ άσχημο για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα του, να βλέπουν όλοι ότι οι μεγαλομέτοχοί μας φεύγουν κυνηγημένοι. Το ίδιο συνέβη τόσο με τον κ. Βουλινό, όσο και με τον κ. Μπατατούδη. Δεν είναι λύσεις αυτές" είπε ο κ. Κατσαρής, σε τοπικό κανάλι, και αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου, τονίζοντας το αυτονόητο. Πως την απόφαση θα την πάρει η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και όχι η διοίκησή του. "Η διαδικασία είναι απλή. Θα πρέπει να εκδηλώσει ενδιαφέρον ένας επενδυτικός όμιλος που θα χρηματοδοτήσει το έργο και το θέμα θα πάει στη γ.σ. Καλό θα είναι να υπάρχουν δύο τρεις προτάσεις για να μπορούμε να διαλέξουμε την καλύτερη" είπε.