Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αζητητα τα εισιτηρια και καταληψη στον ας :: 22/2/2006 22:09:52) 

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ξεκίνησε χθες την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κρίνοντας όμως από την κίνηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής ενδιαφέρεται μόνο αυτός και οι παίκτες.

ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΑΣ

Ακούει κανείς;

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ήταν να συσπειρωθεί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει, στις δύσκολες στιγμές που περνά. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω;

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, κατάφερε στο μέτρο του δυνατού να "αφυπνίσει" τους παίκτες, αλλά όχι και τους φίλους του Δικεφάλου. "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει τεράστια δύναμη στην ομάδα του και τον έχουμε ανάγκη, να είναι δίπλα μας" είπε ο "Ντούμι", αλλά… Σε τρεις μέρες, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι, που ανέκαθεν "προκαλούσε" το ενδιαφέρον, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τις πρώτες δύο μέρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων η ζήτηση είναι υποτονική, τίποτα δεν θυμίζει παλιότερα παιχνίδια των δύο ομάδων. Ούτε καν το περσινό, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στην ίδια περίπου βαθμολογική κατάσταση, αλλά είχε γίνει sold out με 23.950 εισιτήρια.

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ το απόγευμα, από την μπουτίκ είχε πωληθεί τριψήφιος αριθμός εισιτηρίων, ενώ ίδια είναι πάνω - κάτω η κίνηση και στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ΟΠΑΠ και πρατήρια της ΕΚΟ, απ' όπου διατίθενται εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα, ενώ όπως είναι γνωστό, οι σύνδεσμοι απέχουν και δεν πήραν εισιτήρια. "Η αλήθεια είναι πως η προπώληση δεν θυμίζει ότι την Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό κι ο κόσμος φαίνεται να αντιμετωπίζει προς το παρόν αυτό το παιχνίδι, όπως όλα τα υπόλοιπα" σχολίασε χθες ο Βασίλης Αλεκοζίδης, ο -επί 31 χρόνια- υπεύθυνος διακίνησης των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα, πάντως, ελπίζουν πως όσο πλησιάζει το παιχνίδι, το ενδιαφέρον θα εντείνεται.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, πάντως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ασχολούνται με άλλα πράγματα και συνεχίζουν τον αγώνα τους κατά της σημερινής ιδιοκτησίας της ΠΑΕ. Χθες το βράδυ, μερικές δεκάδες οπαδοί έκαναν (ειρηνική) κατάληψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη, ζητώντας να μιλήσουν με τον πρόεδρό του, Θανάση Κατσαρή. Το κύριο αίτημα των "καταληψιών" ήταν να πάρει ο κ. Κατσαρής δημόσια θέση για το θέμα του… νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα και να δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στην κατασκευή του ο Γιάννης Γούμενος.