Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλικό με ICBS στο Ιβανώφειο

Ο Γιούρι Ζντοβτς προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και να τους κάνει να πιστέψουν πως υπάρχουν ακόμη πιθανότητες παραμονής για τον Ηρακλή και δεν έχει χαθεί τίποτα. Για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, αλλά και την πιο άμεση προσαρμογή των Μίλαν Παρεζάνοβιτς και Έρβιν Ντράγκσιτς, προγραμμάτισε το σημερινό φιλικό παιχνίδι με το ICBS στο Ιβανώφειο. Οι δυο νεοφερμένοι δεν έχουν εγκλιματιστεί ακόμη στην ομάδα και ο Σλοβένος θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον κυριακάτικο "τελικό" με τον Μακεδονικό. Απών θα είναι ο τραυματίας Θρασύβουλος Σφέικος. Εκδικάστηκε χθες στην πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΕΟΔΑΚ η προσφυγή του Νίκου Κούβελα. Η απόφαση αναμένεται εντός δυο εβδομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑ: Σε συμφωνία με τον Σέρβο Σάσα Μιχαΐλοβιτς (26, 2,11) ήρθε χθες η Ολύμπια Λάρισας.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο νέος Αμερικάνος πλέι μέικερ, Τζερέλ Μπλάσιγκεϊμ.

ΝΒΑ: Νιου Τζέρσεϊ Νετς-Φίνιξ Σανς 110-72 (Κρστιτς 21-Μάριον 17), Μαϊάμι Χιτ-Ιντιάνα Πέισερς 96-91 (Ο'Νιλ 23-Τζάκσον 22), Γιούτα Τζαζ-Νιου Ορλίνς/Οκλαχόμα Χόρνετς 104-80 (Μπούζερ 21-Μπάτλερ 15), Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 98-116 (Ρίτσαρντσον 18-Αρίνας 40).

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Προετοιμασία μετ' εμποδίων

Προβλημάτων συνέχεια στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες Σίμονς και Ξανθόπουλος, αλλά και ο Μακσάντσεφ, του οποίου η θλάση έχει υποχωρήσει και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο Βασιλειάδης που λογικά θα αρχίσει σήμερα σε πιο δυνατούς ρυθμούς και οι Ζούγιοβιτς-Γεωργίτσης που παρουσίασαν υψηλό πυρετό. Τέλος, απόντες ήταν και οι έφηβοι λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με αποτέλεσμα ο Σούλης Μαρκόπουλος να έχει στην διάθεσή του χθες μόνο επτά παίκτες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Με στόχο την νίκη με +7 πόντους, που του δίνει σίγουρα την πρόκριση στη φάση των "8" της Ευρωλίγκα, υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός την Μπενετόν Τρεβίζο στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:45). Οι πράσινοι με ήττα αποκλείονται, ενώ με νίκη κάτω των 7 πόντων εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου που διεξάγεται σήμερα μεταξύ Τσιμπόνα και Εφές Πίλσεν. Σήμερα ακόμα αγωνίζονται: Ταού-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάμπεργκ-Λιέτουβος Ρίτας.