Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ηρακλης - ολυμπιακος με διαιτητη τον αγρινιωτη :: 28/3/2006 20:33:07) 

Η κλήρωση του Τεροβίτσα ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις στους κυανόλευκους καθώς ήταν ο διαιτητής στο θρίαμβο επί της ΑΕΚ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ

Τεροβίτσας στο ντέρμπι

Η κληρωτίδα επέλεξε τον λιγότερο έμπειρο μεταξύ των Κασναφέρη και Μπριάκου.

Ο κλήρος έπεσε στο λιγότερο έμπειρο. Ο Βασίλης Τεροβίτσας απο το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας κληρώθηκε να διαιτητεύσει το ντέρμπι Ηρακλή - Ολυμπιακού, που θα γίνει τη Δευτέρα στο Καυταντζόγλειο στάδιο για την 26η αγωνιστική της Α' εθνικής.

Ο Τεροβίτσας επιλέχθηκε μεταξύ των σαφώς πιο έμπειρων Γιώργου Κασναφέρη (Αθήνας), Θανάση Μπριάκου (Ηπείρου) και θα έχει για βοηθούς τους συντοπίτες του Πάνου και Γκιούσα. Στο επίσης πολύ σπουδαίο παιχνίδι Ξάνθης - Παναθηναϊκού κληρώθηκε ο Απόστολος Νικολαΐδης (Θεσσαλονίκης) που επελέγη για την τριάδα μαζί με τον συμπολίτη του Δημήτρη Καλόπουλο και τον Μεσσήνιο, Ηρακλή Τσίκινη. Θα έχει βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ελευθεριάδη από τον ίδιο σύνδεσμο. Στο παιχνίδι Άκρατητου-ΠΑΟΚ κληρώθηκε ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης (Ξάνθης) με βοηθούς τους Κωνσταντάρα (Καβάλας), Ζαχαρόπουλο (Δράμας).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι διαιτητές και βοηθοί της 26ης αγωνιστικής: ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης), Καρανέστωρ (Θεσσαλονίκης), Μπέης (Θεσσαλονίκης), Αιγάλεω - Λάρισα: Βασάρας (Θεσσαλονίκης), Μαυρόπουλος (Θεσσαλονίκης), Μποζατζίδης (Θεσσαλονίκης), Ακράτητος - ΠΑΟΚ: Κοντογιαννίδης (Ξάνθης), Κωνσταντάρας (Καβάλας), Ζαχαρόπουλος (Δράμας), Ηρακλής - Ολυμπιακός: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας), Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Γκιούσας (Αιτωλοακαρνανίας), Καλλιθέα - ΟΦΗ: Μπριάκος (Ηπείρου), Δάλλας (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου), Ατρόμητος - Ιωνικός: Φλωράκης (Φωκίδας), Μπαϊρακτάρη (Καρδίτσας), Λιόλιος (Λάρισας), Πανιώνιος - Καλαμαριά: Μαζαράκος (Άρτας), Κατηρτζίδης (Ηπείρου), Τσούκας (Αρκαδίας), Ξάνθη - Παναθηναϊκός Νικολαΐδης (Θεσσαλονίκης), Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης), Ελευθεριάδης (Θεσσαλονίκης).

Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στους βοηθούς της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Ατρόμητου, Πεταλά (Καρδίτσας) και Παπαδημητρίου (Πιερίας). Οι υποδείξεις τους σύμφωνα με την ΚΕΔ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, γι' αυτό και τους διέγραψε οριστικά από τους πίνακες των βοηθών της Α' εθνικής.