Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συστάσεις από αναστόπουλο :: 28/3/2006 20:18:44) 

Π. Κόστα.

ΑΡΗΣ

Συστάσεις από Αναστόπουλο

"Κρινόμαστε όλοι". Στην τελική ευθεία της σεζόν ο Άρης χρειάζεται συγκεκριμένα αποτελέσματα για να πετύχει το στόχο του. Έχει φέρει τα πράγματα στον έλεγχό του και από τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πέρα από την άνοδο στην Α' εθνική θα προκύψουν συμπεράσματα για όλους, ακόμη και για τους ποδοσφαιριστές ενόψει των εισηγήσεων του Αναστόπουλου για την επόμενη περίοδο. Ο αγώνας με τον Ηλυσιακό, (που πιθανότατα θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 το απόγευμα) είναι ο αγώνας της χρονιάς για τον Άρη. Με δική του νίκη και ήττα του Θρασύβουλου στην Κρήτη από τον Εργοτέλη, η διαφορά επανέρχεται στους έξι βαθμούς και αυτό σε μεγάλο βαθμό ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Ο προπονητής των "κίτρινων", επισημαίνει με κάθε τρόπο στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να εμφανίσουν δείγματα εφησυχασμού, γιατί αυτά τα φαινόμενα στοίχισαν το ψαλίδισμα της διαφοράς από την τέταρτη θέση. Για το παιχνίδι του Σαββάτου, έπειτα από δύο αγωνιστικές θα είναι διαθέσιμοι ξανά οι Νεμπεγλέρας, Γκαρσία και Πάουλο Κόστα, πιθανότατα η πιο παραγωγική τριάδα για τη μεσαία γραμμή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καθυστερεί ο Σανχούρχο

Μια μετεγχειρητική κύστη ταλαιπωρεί το Φερνάντο Σανχούρχο. Μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, το πόδι του δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στην αγωγή που ακολούθησε και αυτό καθυστερεί την επιστροφή του στο γήπεδο. Το σημαντικό για τον Αργεντινό πλέον είναι να απαλλαχθεί από αυτές τις ενοχλήσεις και να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιστρέψει στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα στις τελευταίες καθοριστικές αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ επανέλαβε χθες, ότι οι εργασίες που εκκρεμούν στο Χαριλάου θα ξεκινήσουν και θα τελειώσουν πολύ σύντομα. Επανέλαβε σε δήλωσή του ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υπό την οποία θα εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και η έναρξη των εργασιών. Το κόστος υπολογίζεται από τον υπουργό στις εκατό χιλιάδες ευρώ.

ΑΛ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ