Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( από μάρτη... καλοκαίρι :: 28/3/2006 20:12:50) 

Την περίπτωση του Χρήστου Κουτσοσπύρου μελετάει ο Σάββας Κωφίδης.

Από Μάρτη… καλοκαίρι

Σκέψεις για Κουτσοσπύρο ενόψει των μεταγραφών του Ιούνη.

Επιθετικό περιοχής αναζητεί για το καλοκαίρι ο Σάββας Κωφίδης και ένας παίκτης που έχει κινήσει την προσοχή του είναι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. Ο 24χρονος επιθετικός της Καλλιθέας μένει το καλοκαίρι ελεύθερος και θεωρείται δεδομένο ότι θα αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Χθες το μεσημέρι ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον Κώστα Οικονομίδη και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς και με τις ανανεώσεις συμβολαίων. Αξίζει σημειωθεί ότι χθες πέρασε από τα γραφεία ο εκπρόσωπος του Γιάννη Παπαποστόλου, Μιχάλης Μπανιώρας και συζήτησε με τον Οικονομίδη για το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού. Ουσιαστικό αποτέλεσμα όμως και πάλι δεν προέκυψε.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Για δύο ημέρες φόρτωσαν τις μπαταρίες τους και από χθες έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά. Η προετοιμασία για το παιχνίδι-πρόκληση με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με δύο ευχάριστες ειδήσεις για τον Κωφίδη, καθώς οι Γιώργος Γεωργιάδης και Μπάμπης Περπερίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκαν στη διάθεσή του. Μοναδικός απών από τις προπονήσεις είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος συμμετέχει σε προπονήσεις της εθνικής ελπίδων. Για τον αγώνα της Δευτέρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραλάβει σε πρώτη φάση 1.500 εισιτήρια και εφόσον δεν καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων της, τότε θα πάρει άλλα πεντακόσια.

ΠΗΡΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Την αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση τεσσάρων καταστημάτων του Καυταντζογλείου, εξασφάλισε η ΠΑΕ Ηρακλής. Λόγω της μικρής τους έκτασης, η διοίκηση προτίθεται να ενώσει τα δύο για να δημιουργηθεί μία μεγάλη μπουτίκ και τα άλλα δύο να τα παραχωρήσει ως αντισταθμιστικά ανταλλάγματα σε εταιρείες, που θα θελήσουν να επενδύσουν στην ομάδα.