Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προσπάθεια εμψύχωσης :: 13/3/2006 22:01:32) 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Αρμάντο Φουτσίνι, λόγω του τραυματισμού του το Σάββατο.

ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ

Προσπάθεια εμψύχωσης

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου φαίνεται πως είναι ο μοναδικός, που ασχολείται με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή, που όλα τα βλέμματα έχουν επικεντρωθεί στα διοικητικά και στο ιδιοκτησιακό. "Δεν πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Αυτή την εποχή μας πάνε όλα άσχημα, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Κάποια στιγμή θα γυρίσει. Μπορεί να μην παίζουμε φοβερό ποδόσφαιρο, αλλά δεν αφήνουμε τον αντίπαλό μας να μας κάνει ευκαιρίες και δεχόμαστε γκολ και χάνουμε από δικά μας λάθη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι", είπε χθες ο 37χρονος προπονητής στους παίκτες, προσπαθώντας να τους τονώσει και το ηθικό, το οποίο έχει πέσει σε… απελπιστικά επίπεδα. Διάθεση δεν υπάρχει κι υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ που έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση, θα πρέπει να δώσει τη μάχη του στα επτά παιχνίδια, που απομένουν, για να κερδίσει τουλάχιστο το εισιτήριο για την έξοδο στην Ευρώπη.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ προβλήματα ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, παραμένουν τα ίδια, αφού εκτός μάχης είναι ο Ζαγοράκης, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Τραυματίας είναι ο Βαγγελής, που έπαθε διάταση στον τετρακέφαλο την προηγούμενη εβδομάδα, χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί προς το τέλος της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος για τη Δευτέρα (λογικά θα είναι). Χθες του έκανε… παρέα και ο Φουτσίνι, που αποχώρησε στις καθυστερήσεις του αγώνα του Σαββάτου, με ελαφρύ τραυματισμό.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού, στη θέση του Νίκου Παπαβραμίδη (παραιτήθηκε, αλλά χθες πήγε στην προπόνηση) ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο οποίος ζήτησε "από τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα, να την βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές, που περνά". Όπως ενημέρωσε η ΕΠΑΕ τον ΠΑΟΚ, το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα, θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου (κεκλεισμένων των θυρών).