Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άπαντες παρόντες

Πάνοπλος κατέρχεται ο Γιώργος Παράσχος για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή. Ο τεχνικός του Ατρόμητου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον… μόνιμο τραυματία Ηλιόπουλο και θα παρατάξει πλήρη την ομάδα του, σε μια από τις καθοριστικές μάχες για την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγώνα ζωής ή θανάτου χαρακτηρίζουν στην Καλλιθέα τον αυριανό με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια, για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε απώλεια βαθμών στην έδρα της, μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Ποιες… φωτιές;

Τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ εξήγησε στην χθεσινή προπόνηση ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός του Ιωνικού προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "το παιχνίδι έχει διπλή σημασία. Με νίκη, επιστρέφουμε στην πρώτη οκτάδα. Μια αποτυχία μπορεί να μπλέξει την ομάδα σε επικίνδυνα σενάρια" και συμπλήρωσε: "Ο ΠΑΟΚ περιμένει να σβήσει φωτιές. Εμείς, όμως, θα ασχοληθούμε με το δικό μας παιχνίδι".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος ο Στολτίδης

"Ξινή" βγήκε στον Ιεροκλή Στολτίδη (φωτογραφία) η μείωση της ποινής του, αφού όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στο πόδι, σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί, αλλά το ιατρικό τιμ δεν αφήνει πολλές ελπίδες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Οκκάς, αλλά ο Κύπριος θα συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα, ενώ τη θέση του Στολτίδη διεκδικούν οι Γεωργάτος και Καφές. "Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι το απόλυτο των νικών. Θέλουμε το 9 στα 9 για να καταρρίψουμε το σχετικό ρεκόρ που υπάρχει και να περάσουμε στην ιστορία", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων", ο Γιάννης Οκκάς.