Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ενας καταλανός στη μαδρίτη; :: 3/3/2006 19:05:47) 

ΦΑΜΠΡΕΓΚΑΣ

Ενας Καταλανός στη Μαδρίτη;

Από έναν… Καταλανό σκοπεύει να ξεκινήσει την ανανέωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 19χρονος μέσος της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας (φωτογραφία), που αναδείχθηκε από τα "σπλάχνα" της Μπαρτσελόνα, αλλά μετακόμισε στα 16 του στο Λονδίνο, αποτελεί τη μεταγραφική προτεραιότητα της "βασίλισσας" για το καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει η "Marca".

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΝΘ! Την πρόθεσή του να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Λορέντσο Σανθ. Ο πρόεδρος της "βασίλισσας" που κατέκτησε δύο Τσάμπιονς λιγκ (1998 και 2000) κατά την πενταετή θητεία του, από το 1995 ως το 2000 και τελευταία είχε εμπλακεί στα διοικητικά της ιταλικής Πάρμα, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει ξανά στο μέλλον την προεδρία της Ρεάλ, μετά την αποχώρηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, που τον νίκησε σε δύο εκλογικές διαδικασίες (2000 και 2004).

ΜΙΛΑΝΕΖΙΚΟ "ΝΤΕΡΜΠΙ" για την απόκτηση του Τιερί Ανρί επίκειται το καλοκαίρι! Μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που… ονειρεύονται τον Γάλλο επιθετικό, οι Μίλαν και Ίντερ είναι έτοιμες να "χρυσώσουν" την Άρσεναλ για την απόκτησή του. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε στο περιοδικό "Sportweek" ότι το καλοκαίρι θέλει να φέρει στο "Σαν Σίρο" τον Ζινεντίν Ζιντάν!

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 16 της γερμανικής 23άδας στα τελικά του Μουντιάλ 2006 δημοσιοποίησε εμμέσως η… Coca - Cola! Τα τενεκεδάκια του γνωστού αναψυκτικού διακοσμούν οι φιγούρες 16 Γερμανών διεθνών, αφού πρώτα τη λίστα ενέκρινε η ίδια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία! Έτσι οι Καν, Λέμαν, Μέτσελντερ, Φρίντριχ, Μερτεζάκερ, Οβομογιέλα, Λαμ, Μπάλακ, Φρινγκς, Σβαϊνστάιγκερ, Σνάιντερ, Μπορόφσκι, Ντάισλερ, Κλόζε, Ποντόλσκι και Κουράνι μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς για τη συμμετοχή τους.

9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ πρότεινε η Μάντσεστερ στη Σεντ Ετιέν για τον Ντιντιέ Ζοκορά. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρακολουθεί στενά τον 25χρονο διεθνή από την Ακτή Ελεφαντοστού, που προορίζεται για "κολόνα" της μεσαίας γραμμής.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στον Σαμουέλ Ετό να επισκεφτεί τη Σαραγόσα και να διαπιστώσει από κοντά ότι δεν πρόκειται για ρατσιστική πόλη, απηύθυνε ο δήμαρχος Χουάν Αλμπέρτο Μπεγιόκ. Ο Ετό έπεσε θύμα ρατσιστικών ύβρεων στην πρόσφατη αναμέτρηση της Μπάρτσα στη Σαραγόσα, επιχειρώντας μάλιστα να αποχωρήσει την ώρα του αγώνα!

ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ τόσο η ρωσική ομοσπονδία, όσο κι ο ίδιος ο Γκους Χίντινκ, τα περί συμφωνίας τους να αναλάβει ο Ολλανδός τεχνικός την εθνική ομάδα της Ρωσίας από το καλοκαίρι. Στη Μόσχα, πάντως, επιμένουν ότι οι δυο πλευρές τα έχουν βρει, απλώς η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά το Μουντιάλ 2006, όπου ο Χίντινκ θα έχει την ευθύνη της Αυστραλίας.

ΩΣ ΤΑ 41 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ θα παίζει στη Γουέστ Χαμ ο Τέντι Σέριγχαμ. Ο γεννημένος το 1966 Άγγλος διεθνής επιθετικός ανανέωσε ως το καλοκαίρι του 2007 με τα "σφυριά", όπου μετρά φέτος 4 γκολ σε 14 συμμετοχές.