Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Το είδαμε ή δεν το είδαμε; Ιδού η απορία…

Νηστίσιμος ο καναπές

Η μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλαμαριά ήταν η μοναδική που άγγιξε διψήφιο νούμερο τηλεθέασης στις μετρήσεις της AGB, έχοντας κατά μέσο λεπτό ποσοστό 9,2% και 855.000 τηλεθεατές. Από 'κει και πέρα όλες οι αθλητικές μεταδόσεις του διημέρου κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά. Συγκεκριμένα ακολούθησαν με 5% το παιχνίδι Αιγάλεω-Ατρόμητος, 3% ο ημιτελικός του Τοπ Τιμς καπ Παναθηναϊκός - Πιατσέντσα και με 2,1% η αναμέτρηση της Α1 Πανελλήνιος - Άρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ με τις δύο τελευταίες μεταδόσεις, το είδαμε κι αυτό. Τρία κανάλια έχει η ΕΡΤ και σε κανένα δεν χώρεσαν οι δύο αγώνες που συνέπιπταν την ίδια ώρα. Αποτέλεσμα, ούτε το πρώτο σετ στον ημιτελικό του φάιναλ φορ είδαμε, ούτε τα τελευταία λεπτά στην Κυψέλη…

ΣΤΗΝ ΕΡΤ πάντως, έκατσε καλά η μετάθεση λόγω κοινής έδρας με τη Μίλαν, του επαναληπτικού της Ίντερ με τον Άγιαξ για τους "16" του Τσάμπιονς λιγκ. Έτσι σήμερα η ΕΤ1 θα δείξει "ζωντανά" από το Μιλάνο τη ρεβάνς του 2-2 στο Άμστερνταμ σε περιγραφή του Αλέκου Θεοφιλόπουλου. Νωρίτερα θα υπάρχει και pre game show σε παρουσίαση του Μιχάλη Τσώχου.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ της γενέθλια γιόρτασε χθες η αθλητική εφημερίδα "SportDay". Ο πρώτος χρόνος πάντως έκλεισε άσχημα για την εφημερίδα, καθώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο.