Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κριτική κατσαβάκη για το άσχημο τέλος :: 7/3/2006 20:15:07) 

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Κριτική Κατσαβάκη για το άσχημο τέλος

Τα έψαλε στους παίκτες του Απόλλωνα ο Μάκης Κατσαβάκης (φωτογραφία), που δεν περίμενε ότι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Λάρισα θα έχυναν την καρδάρα με το γάλα. Ο Σερραίος τεχνικός άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες του για την ανεξήγητη χαλαρότητα και τη μεγάλη νευρικότητα που επέδειξαν και που έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους να πετύχουν δύο γκολ και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση τους στόχους της ομάδας που είναι η διεκδίκηση μίας θέσης στην οκτάδα.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ δεν τρέφουν αυταπάτες. Γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν είναι δύσκολο, αλλά απαλλαγμένοι από το άγχος έχουν τις δυνατότητες να φθάσουν στο ρεαλιστικό στόχο τους. Η αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, δεν παύει να αποτελεί πρόκληση για τους Καλαμαριώτες που δεν έχουν να χάσουν τίποτε, παρά μόνο να κερδίσουν.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ δεν λείπουν από τον Απόλλωνα. Ούτε χθες προπονήθηκε ο Αμπονσά που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή του στο επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό τίθεται εν αμφιβόλω. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Ιωάννου, Μυροφορίδης και Μπάκανος που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι ο Κόλτσης ξεπέρασε το χτύπημα στο κεφάλι και προπονήθηκε χθες κανονικά. Σε δύο γκρουπ θα γίνει η σημερινή προετοιμασία. Δύο προπονήσεις θα γίνουν πρωί και απόγευμα, ενώ ο χιονιάς στάθηκε αφορμή να ματαιωθεί το φιλικό παιχνίδι που είχε προγραμματίσει να δώσει σήμερα ο Απόλλων στον Πολύγυρο με την τοπική Νίκη. Οι Καλαμαριώτες βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.