Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με τον αετο βασιλικων :: 27/3/2006 21:16:01) 

Ο Νεμπεγλέρας εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Αναστόπουλου.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

Φιλικό ξέσπασμα

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Στο καθιερωμένο φιλικό προπόνησης, οι παίκτες που αγωνίστηκαν λιγότερο από 90 λεπτά και όσοι δεν έπαιξαν στην Πάτρα, κέρδισαν 5-0 τον Αετό Βασιλικών με δύο γκολ του Γκουγκουλιά και ένα των Παπαδόπουλου, Ντούρντεκ, Νεμπεγλέρα. Ο τελευταίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στη διάθεση του Αναστόπουλου. Αντίθετα, ο Σπύρος Γόγολος συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα μείνει εκτός δράσης για δύο αγωνιστικές.

ΑΤΟΜΙΚΑ γυμνάστηκε ο Σανχούρχο για τον οποίο δεν μπορεί σήμερα να γίνει πρόβλεψη συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου. Απείχαν με άδεια οι Βελώνης, Αμπελάς και λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός ο Φιλιππάκος.

ΠΕΝΤΕ ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο έξι κίτρινων καρτών και η επόμενη που θα αντικρίσουν θα σημάνει αποκλεισμό δύο αγωνιστικών. Πρόκειται για τους Γκουγκουλιά, Παπαδόπουλο, Μωυσιάδη, Αμπελά και Βαγκέλι.

ΑΥΡΙΟ θα γίνει γνωστή η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Α.Σ. Άρης για την ισχύ της διαπιστωτικής πράξης του κ. Κουκοδήμου