Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολυμπιακοσ: στη βαρκελονη ο ριβαλντο :: 13/3/2006 21:19:35) 

Ο Γιάγια Τουρέ επανέλαβε πως δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΟΝΗ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ

Οι διαπραγματεύσεις θα περιμένουν

Για δεύτερη φορά, μέσα σε μία εβδομάδα, ο Ριβάλντο ταξίδεψε για τη Βαρκελόνη, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις (σχετικά με το γραφείο μάνατζερ που έχει, αλλά και τις εκκρεμότητες σχετικά με την απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου). Ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει σήμερα και τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

"Με τις εμφανίσεις μας αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτές οι εμφανίσεις θα αποτελέσουν το έναυσμα για μια καλύτερη πορεία την επόμενη χρονιά σε Ευρώπη", είπε ο Γιάγια Τουρέ που επανέλαβε ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση. Χθες, επίσης, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού ο μάνατζερ του Σούρερ, Σαλβατόρε Μαέστρο, ο οποίος πρότεινε παίκτες που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΚΕΔ: Στην πειθαρχική επιτροπή θα οδηγηθεί ο Αντώνης Κουκλάκης (Χανίων) που ελέγχεται για το μη καταλογισμό δύο πέναλτι στον αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος και συγκεκριμένα στις φάσεις όπου ο Μανιάτης ανατρέπει τον Σέζαρ και στο τράβηγμα του Αλεξόπουλου στον Καμπάνταη. Παραπέμπεται επίσης ο κ. Παπαθανασίου ο οποίος ήταν βοηθός στον αγώνα του Αιγάλεω με τον Ατρόμητο.

ΕΠΑΕ: Με επιστολή προς τον ΟΠΑΠ ζητήθηκε η εξαίρεση αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής της Α' και της Β' εθνικής από το κουπόνι του ΠΡΟΠΟ και του ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ της 25/26 Μαρτίου. Πρόκειται για τους αγώνες Λάρισα-Ηρακλής, ΠΑΟΚ-Καλλιθέα, Ολυμπιακός-Ατρόμητος, Παναχαϊκή-Άρης και ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια.