Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συγκυρια ηττων του "δικεφαλου" απο τους ουραγους :: 13/3/2006 20:19:39) 

Ο Εντιαγιέ σε μια προσπάθεια του στον αγώνα της Ρόδου με αντίπαλο τον Κολοσσό.

ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΗΤΤΩΝ ΤΟΥ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ

Κέρδισες τον ΠΑΟΚ; Υποβιβάσου!

Από σύμπτωση ή όχι ο ΠΑΟΚ τείνει να γίνει η "αγαπημένη ομάδα" των ουραγών του πρωταθλήματος της Α1. Ο Δικέφαλος μάλιστα, στα τρία από τα τέσσερα τελευταία χρόνια γνωρίζει την ήττα από τις ομάδες που τελικά υποβιβάζονται, ενώ το ίδιο ίσως να συμβεί και φέτος.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Προσωρινή χαρά στις ομάδες που "χαροπαλεύουν", αλλά τελικά υποβιβάζονται στην Α2 φαίνεται ότι θέλει να δίνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ξεκινώντας από τη σεζόν 2001-2002, τον Δικέφαλο έχουν κερδίσει έξι από τις οκτώ ομάδες που οδηγήθηκαν στην μικρότερη τη τάξει κατηγορία ενώ το… κατόρθωμα ίσως επαναληφθεί και φέτος. Οι ήττες-εκπλήξεις από θεωρητικά ανίσχυρους αντιπάλους άλλωστε υπήρχαν πάντα στο DNA της ομάδας.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έφευγε "ταπεινωμένος" τόσο από την έδρα του ΚΑΟ Δράμας όσο και από αυτήν της Δάφνης. Παρόλα αυτά, αμφότερες οι ομάδες λίγες βδομάδες μετά έπαιρναν τον δρόμο προς την Α2, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και η Νήαρ Ηστ, ομάδα που κατετάγει στην 12η θέση εκείνη την χρονιά και "σώθηκε" στην ισοβαθμία την τελευταία αγωνιστική είχε κερδίσει τους "ασπρόμαυρους" (16η αγωνιστική, 71-66)!

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά, όταν η Νήαρ Ηστ επιβλήθηκε ξανά επί του ΠΑΟΚ αλλά αυτή την φορά δεν…γλίτωσε και αποχαιρέτησε την Α1, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Ολύμπια Λάρισας που είχε τότε προπονητή τον Νίκο Σταυρόπουλο.

ΡΕΠΟ… από τις εκπλήξεις πήρε ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004, αλλά επανήλθε δυναμικά την περσινή χρονιά. Οι παίκτες του Μπάνε Πρέλεβιτς "κατάφεραν" να χάσουν τόσο από τη ΜΕΝΤ όσο και από τον Ιωνικό Αμαλιάδας, που αργότερα "αποχαιρέτησαν" την Α1. Όσο για φέτος; Ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα ήδη από Ηρακλή και Κολοσσό Ρόδου, οι οποίοι είναι φαινομενικά δυο από τις τρεις υποψήφιους για υποβιβασμό, ενώ ο τρίτος της παρέας Μακεδονικός τον υποδέχεται την 25η αγωνιστική…