Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λιόν μέσω ετ3 :: 22/2/2006 19:00:19) 

Η ΕΤ3 ακολουθεί τον Άρη στη Γαλλία.

Λιόν μέσω ΕΤ3

Η ΕΤ3 εξασφάλισε και θα μεταδώσει το βράδυ (21.00) της Τρίτης, "ζωντανά" από τη Λιόν, το πρώτο παιχνίδι του Άρη με τη Βιλερμπάν για τα προημιτελικά του ULEB Cup. To τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδώσει τη μεθεπόμενη Τρίτη (7/3) τον επαναληπτικό μεταξύ των δύο ομάδων από το Αλεξάνδρειο.

OI MEΤΑΔΟΣΕΙΣ της ΕΤ3 πάντως, δεν σταματούν μόνο εκεί, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (1/3) στις 20.30 θα καλύψει τηλεοπτικά το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Μποτ Σκρα της Πολωνίας, για τη φάση των έξι στο Τσάμπιονς λιγκ του βόλεϊ.

ΑΓΓΙΞΕ το ένα εκατομμύριο (995.000) τηλεθεατές ο πρώτος αγώνας της Μπάγερν με τη Μίλαν για τους "16" του Τσάμπιονς λιγκ. Σύμφωνα με την AGB το παιχνίδι που μεταδόθηκε από τη ΝΕΤ είχε ποσοστό τηλεθέασης 10,8% και μερίδιο 24,2%.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ της ημέρας περιλαμβάνει τους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των "32" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Όπως το πρώτο ματς στο "Ρίμποκ" έτσι και σήμερα, έστω και σε μαγνητοσκόπηση, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, θα μεταδώσει από το Βελοντρόμ της Μασσαλίας τον επαναληπτικό της Μαρσέιγ με την Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Την περιγραφή θα κάνει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

ΜΕΤΑ την έκδοση των επίσημων DVD των Ολυμπιακών Αγώνων από την Victory Media, ήρθε η σειρά των DVD με τους Παραολυμπιακούς του 2004. Μέρος των εσόδων θα πάει στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα.