Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παρα τα προβληματα για τη νικη με τον ιωνικο :: 3/3/2006 20:36:03) 

Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου θεωρεί πολύ σημαντικό για την έξοδο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τον αγώνα με τον Ιωνικό.

ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Ένατη και τυχερή;

Με δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα (από τ' άλλα, υπάρχουν άφθονα), ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σήμερα στην Αθήνα, με την ελπίδα ότι αύριο στη Νεάπολη (6μ.μ.) θα σπάσει τη δυσμενή παράδοση!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο Δικέφαλος έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 16 Οκτωβρίου, όταν κέρδισε στο Καραϊσκάκη κι έκτοτε μετρά οκτώ αγώνες χωρίς να έχει αισθανθεί τη χαρά της νίκης μακριά από την Τούμπα. Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου επισήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι παραδόσεις, αλλά το σύστημα κι ο τρόπος παιχνιδιού μιας ομάδας, όμως και εκεί υπάρχει πλέον πρόβλημα. Στα αριστερά οι επιλογές του έχουν περιοριστεί, καθώς μετά την απουσία του τιμωρημένου Χαραλάμπους, χθες τέθηκε νοκ άουτ και ο Ουντέζε. Ο Νιγηριανός, που είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς την Κυριακή, δοκίμασε χθες να ανεβάσει ρυθμούς, τον "τράβηξε" πάλι ο προσαγωγός του, μετά από είκοσι λεπτά προπόνησης αποχώρησε και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό.

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ο Ντουμιτρέσκου σκέφτεται να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του και να επιστρατεύσει το 4-4-2, με τον Χριστοδουλόπουλο στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Χαραλάμπους και τη μετατόπιση του Σικαμπάλα σε ρόλο αριστερού χαφ. Το άλλο πρόβλημα για τον 37χρονο προπονητή του ΠΑΟΚ είναι η καταπόνηση των διεθνών και γι' αυτό το λόγο, Σαλπιγγίδης και Ζαγοράκης, που έπαιξαν τρία παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ανακτήσουν δυνάμεις μέχρι αύριο.

Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να επικεντρώσει την προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, το οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για την έξοδο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, καθώς σε περίπτωση αποτυχίας, ο Δικέφαλος κινδυνεύσει να πέσει κι από την έκτη θέση και στη συνέχεια να βρεθεί στη θέση του κυνηγού, έχοντας μάλιστα σημαντικά παιχνίδια στην Τούμπα, χωρίς την υποστήριξη των φίλων του. "Είναι πολύ άσχημο αυτό, που συνέβη με την τιμωρία της έδρας μας με τρεις αγωνιστικές. Είναι ένα πρόβλημα που θα το βρούμε μπροστά μας τη μεθεπόμενη αγωνιστική και είναι κρίμα, γιατί όλοι μας ξέρουμε πόση υποστήριξη παρέχει σ' αυτήν την ομάδα ο κόσμος" σχολίασε χθες ο Ντουμιτρέσκου.