Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αναζητει πολυτιμους βαθμους και στο περιστερι :: 3/3/2006 18:47:48) 

Ο Γκάρμπα Λαβάλ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σάκη Πρίττα.

ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ατρόμητος και εκτός

Ατρόμητος είναι στο Καυταντζόγλειο και αυτό φαίνεται από τις εννιά νίκες στη σειρά. Μακριά, όμως, από την έδρα του αγνοεί το τρίποντο, από την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Τα… κομπιουτεράκια στη Μίκρα έχουν βγει και ξεκίνησαν οι υπολογισμοί των βαθμών, που χρειάζεται η ομάδα στα εννιά παιχνίδια, ώστε να υλοποιήσει το στόχο της εξόδου στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η αξιοποίηση της έδρας, ακόμη και σε απόλυτο βαθμό, ίσως δεν αποδειχθεί αρκετή. Αυτό σημαίνει, ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να αναζητήσει βαθμούς και μακριά από το Καυταντζόγλειο, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο (5:45μ.μ.).

ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ετοιμάζει ο Σάββας Κωφίδης στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τάσος Κατσαμπής και Σάκης Πρίττας, τη θέση των οποίων θα πάρουν οι Μπαρκ Σεγκιρί και Γκάρμπα Λαβάλ αντίστοιχα. Κάποια άλλη αλλαγή δεν θα υπάρχει στο βασικό σχήμα, ωστόσο δεν αποκλείεται η διάταξη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο να διαφέρει σε σχέση με αυτή των προηγούμενων παιχνιδιών. Ο Κωφίδης δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση το 4-3-3, το οποίο μετατρέπεται σε 4-5-1, όταν ο Ηρακλής αμύνεται, ένα σχήμα που δοκίμασε με απόλυτη επιτυχία στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα με την Ξάνθη.

ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ το συγκεκριμένο σύστημα, τότε οι Ηλίας Πουρσανίδης, Γκάρμπα Λαβάλ και Γιώργος Γεωργιάδης θα δημιουργήσουν ένα τρίγωνο στη μεσαία γραμμή, τις δύο πτέρυγες θα καλύψουν οι Ζοέλ Επαλέ (δεξιά) και Παναγιώτης Λαγός (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Εστέμπαν Ερέρα. Αν τελικά ο Κωφίδης επιμείνει στο 4-4-2, τότε Λαβάλ και Πουρσανίδης θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, Γεωργιάδης και Λαγός θα κινούνται στα άκρα, ενώ δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Επαλέ και Ερέρα.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ δεν θα υπάρξει στην άμυνα, ανεξαρτήτως επιλογής συστήματος. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιώργος Αμπάρης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Δρούγα (αριστερά), Σνάουτσνερ (δεξιά), Σεγκιρί και Παπαζαχαρία. Την αποστολή, η οποία "πετάει" σήμερα στις 6μ.μ. για την Αθήνα, συμπληρώνουν οι Κώστας Στεφανής, Έντβιν Μουράτι, Μπάμπης Περπερίδης, Κώστας Καπετάνος, Νίκος Σουλίδης, Κώστας Διαμαντίδης και Φάνης Κατεργιαννάκης.