Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σάββατο το ντέρμπι :: 3/3/2006 21:51:03) 

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάββατο το ντέρμπι

Το Σάββατο 11 Μαρτίου (17.00) θα διεξαχθεί με απόφαση της ΕΠΑΕ το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού. Οι υπόλοιποι αγώνες: ΣΑΒΒΑΤΟ (17.45): Αιγάλεω-Ατρόμητος Αθ. ΚΥΡΙΑΚΗ (15.30): Λεβαδειακός-Ηρακλής, Ακράτητος-Καλλιθέα, (17.15) ΟΦΗ-Ιωνικός, (19.30) ΑΕΚ-Πανιώνιος, (20.00) Ολυμπιακός-Απόλλων Καλ. ΔΕΥΤΕΡΑ (21.00): Λάρισα-Ξάνθη.

ΕΠΑΕ: Σε καταγγελία κατά της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, με αφορμή την τιμωρία της Ξάνθης για τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, προέβη ο Βίκτορας Μητρόπουλος. Ο α΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ απέστειλε επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Λινό, όπου κάνει λόγο για καθυστερημένη έκδοση απόφασης από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, που δημιουργεί προβλήματα στο πρωτάθλημα, αφού η ακριτική ομάδα θα εκτίσει εκεί (στα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) τις δύο αγωνιστικές της ποινής της.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΑΕ (5.30 μ.μ.) στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 9 Μαρτίου οι ομάδες του βορείου ομίλου. Σκοπός η ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που τις απασχολούν.