Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παναθηναϊκος και αεκ στη μαχη για μια θεση στο τσαμπιονς λιγκ :: 3/3/2006 20:04:51) 

Η αναχαίτιση του Νίκου Λυμπερόπουλου αποτελεί προτεραιότητα για τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Καυγάς για το σεντόνι

Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στο δρόμο για τον Πειραιά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που σε μεγάλο μέρος αναμένεται να κριθεί από το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους, ενώ η Ένωση θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία, αφού θα διατηρήσει την μεταξύ τους απόσταση στους τρεις βαθμούς. Στα αγωνιστικά, ο Μαλεζάνι προτίθεται να παρατάξει την ενδεκάδα που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα τον Ακράτητο, αφήνοντας εκτός τον Σέριτς και ποντάροντας στην εξαιρετική κατάσταση των Γκέκα, Παπαδόπουλου. Αυτό πάντως που προβληματίζει τον Ιταλό τεχνικό, είναι η μάχη της μεσαίας γραμμής, όπου η τριπλέτα της ΑΕΚ (Έμερσον, Κατσουράνης, Τσάνκο) είναι μια μεγάλη απειλή, ιδιαίτερα τη στιγμή που στα τελευταία παιχνίδια ο Τζιώλης δεν δείχνει σε καλή κατάσταση.

"Ο Λυμπερόπουλος είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός που έχω αντιμετωπίσει και τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουμε φέτος οφείλονται στην έλλειψη επικοινωνίας των αμυντικών", είπε χθες ο Γκαλίνοβιτς στην εκπομπή "PAO News", ενώ αποκάλυψε ότι ο συμπατριώτης του, Μπούτινα, του τηλεφώνησε πριν κλείσει στον Ολυμπιακό και τον ρώτησε για τον Νικοπολίδη.

ΣΤΟ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ" στρατόπεδο, ο Τσιρίλο έδωσε το σύνθημα της νίκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τονίζοντας ότι: "Έχω μάθει για τις δηλώσεις των αντιπάλων, αλλά την απάντηση θα την δώσουμε μέσα στο γήπεδο". Ο Φερνάντο Σάντος, γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει πίεση από νωρίς, δείχνει αποφασισμένος να παρατάξει ένα αρκετά επιθετικό σχήμα (Λυμπερόπουλος, Βενγλίνσκι, Λάκης με τους δύο πρώτους να εναλλάσσονται στην κορυφή). Ο Παντελής Καπετάνος προπονήθηκε χθες χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, σε αντίθεση με τους Ίβιτς (τιμωρημένος) και Δέλλα (τραυματίας).