Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΞΑΝΘΗ

Ολα καλά με Λαμπριάκο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Ματζουράκη στην χθεσινή προπόνηση. Ο 56χρονος τεχνικός της Ξάνθης είδε τον Λαμπριάκο να ολοκληρώνει το κανονικό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και μπορεί πλέον να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, όπου θα βρεθούν και 400 περίπου οπαδοί τους. Σήμερα θα δοκιμάσουν να προπονηθούν οι Μπάρκογλου, Ντε Ματία και αύριο οι Παπαδημητρίου και Άντζας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στις προπονήσεις μετέχει και ο μικρός αδελφός του Γιάγια Τουρέ, Ιμπραΐμ, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Τροντ Σόλιντ και αν ικανοποιήσει, θα αποκτηθεί. Ο παίκτης πήρε μέρος στο οικογενειακό δίτερμα, σε αντίθεση με τον Γιάγια που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Από τη χθεσινή προπόνηση αποχώρησε ο Πάντος λόγω μυϊκής σύσπασης στους οπίσθιους μηριαίους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Την ήττα (1-0) γνώρισαν οι "πράσινοι" από την Ρουχ Χορζόφ, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Μαραθώνα, προς τιμήν του Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος δήλωσε: "Είναι δύσκολο να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Θα γίνει μάχη για τη 2η θέση".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στον ψυχολογικό τομέα έχει ρίξει το βάρος ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος επισήμανε ότι στόχος των "κυανέρυθρων" είναι το απόλυτο νικών στους 10 τελευταίους αγώνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ντοέ που καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση δύο φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες.