Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η νικη στη λαρισα αντιδοτο στην αποχη πιστευουν στην παε :: 16/2/2006 21:47:42) 

Τα αποτελέσματα επανέφεραν τον κόσμο στο κλειστό της Πυλαίας. Κάτι τέτοιο ευελπιστούν στην ΠΑΕ να γίνει και στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Κάντο, όπως το μπάσκετ

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει εκτραχυνθεί. Η αντιπαράθεση μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων έχει αποκτήσει χαρακτήρα… πολέμου, η ατμόσφαιρα έχει ηλεκτριστεί επικίνδυνα, η ομάδα περνά και μια αγωνιστική κρίση…

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Πώς αλλάζει αυτή η κατάσταση; Στην Τούμπα πιστεύουν ότι το καλύτερο φάρμακο για τις σημερινές πληγές της ομάδας, είναι τα… αποτελέσματα. Αρκετές φορές στο παρελθόν και μετά από άσχημα αποτελέσματα, που αναζωπύρωναν την γκρίνια, ο Γιώργος Κωστίκος είχε πει ότι το μόνο που μπορεί να ηρεμεί τα πράγματα είναι οι νίκες. Τώρα, πλέον, το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι στην Τούμπα και δεν είναι καθόλου τυχαίο, που από χθες το πρωί, σχεδόν όλοι στον ΠΑΟΚ χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα την ομάδα μπάσκετ. Πριν από ενάμιση μήνα, ήταν όλοι… άχρηστοι, τώρα τρέχουν όλοι να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της αποχής από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, που κήρυξαν οι σύνδεσμοι, δεν σχολιάστηκε από κανέναν στην Τούμπα και δεν φάνηκε να τους απασχολεί ιδιαίτερα. Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα, άλλωστε, το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι το παιχνίδι με τη Λάρισα. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ, οι διοικούντες πιστεύουν ότι θα συνέλθει αγωνιστικά η ομάδα, θα ξαναβρεί το ηθικό της, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και ο κόσμος θα σταθεί κοντά της στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΕΧΕΙ ήδη τυπώσει 25.000 εισιτήρια για το ντέρμπι της άλλης Κυριακής, στις τιμές που είχε εξαγγείλει στις αρχές της σεζόν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και τα εμπορικά του πρωταθλήματος (20, 25, 30 και 50 ευρώ) και ελπίζει ότι με νίκη αύριο, το γήπεδο θα γεμίσει εναντίον του Ολυμπιακού. Στην Τούμπα πιστεύουν ότι μια τέτοια περίπτωση (γεμάτο γήπεδο, με αποχή των οργανωμένων), θα ενισχύσει τη θέση της διοίκησης στη διαμάχη της με τους συνδέσμους, η οποία μαίνεται εδώ καιρό, έχοντας πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις κι είναι προφανές ότι ο ένας προσπαθεί να εξοντώσει τον άλλον. Από την άλλη θα εισρεύσουν στο ταμείο της ΠΑΕ αρκετά χρήματα, με τα οποία θα μπορέσει η διοίκηση να καλύψει κάποιες άμεσες υποχρεώσεις.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, προσπαθούν να αποτρέψουν οι σύνδεσμοι, οι οποίοι εμμένουν στις απόψεις τους. Στην ανακοίνωση, που εξέδωσαν τονίζουν ότι "με την αποχή δεν κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά αντιθέτως της δίνουν το φιλί της ζωής", ζητούν από όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην πηγαίνουν στο γήπεδο, ώστε να μην έχει έσοδα η σημερινή ιδιοκτησία και να αναγκαστεί να φύγει…