Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( να οργανωθούμε... :: 16/2/2006 18:30:58) 

Να οργανωθούμε…

Η διεύθυνση επικοινωνίας και ενημέρωσης της ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε χθες από τους δημοσιογράφους, που επιθυμούν να πάρουν συνέντευξη από ποδοσφαιριστή της ομάδας, να ενημερώνουν πρωτύτερα τα γραφεία της Μίκρας, ώστε να… "λειτουργήσει ομαλώς και οργανωμένα η διαδικασία παρουσίας παικτών της ομάδας στα ΜΜΕ", όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση.

ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Συρίγος, προκειμένου να καλύψει το τριήμερο του φετινού Ολ σταρ γκέιμ του ΝΒΑ. Τη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ θα δούμε στην Ελλάδα για άλλη μία φορά από το NOVA και το Supersport 3. αργά τα ξημερώματα. Ενδεικτικά το παιχνίδι των ρούκι θα προβληθεί "ζωντανά" απόψε, τέσσερις ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ η επιλογή του Mega να "κλείσει" το παιχνίδι Μπόλτον - Μαρσέιγ. Τον αγώνα του Ρίμποκ παρακολούθησαν την Τετάρτη 783.000 άτομα με την AGB να σημειώνει ποσοστό τηλεθέασης 8,5% και μερίδιο 18,2%. Υπενθυμίζεται ότι το Μega θα μεταδώσει και τη ρεβάνς στη Μασσαλία την ερχόμενη Πέμπτη (21.00) σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη.

ΜΕ ΤΗΝ τραγωδία της θύρας 7 του παλιού σταδίου Καραϊσκάκη, που στοίχισε τη ζωή 21 νέων ανθρώπων πριν από 25 χρόνια θα ασχοληθεί αύριο η "Μηχανή του χρόνου" στον Alpha. Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν φωτογραφίες - ντοκουμέντα τη στιγμή του δυστυχήματος από δυο νέους τότε φωτογράφους, που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά και μαρτυρίες τραυματιών.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ο λόγος για τη θύρα 7, δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού πρόσθεσε, στο αφιέρωμα που έκανε για την επέτειο της τραγωδίας και πλάνα από το θάνατο του Χαράλαμπου Μπλιώνα, το 1986 στη Λάρισα, έτσι για να γίνει πιο μελό. Στο κανάλι όμως, το κατάλαβαν (ευτυχώς) και ο συνάδελφος τιμωρήθηκε.