Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ακυρωσε το ρεπο που ειχε δωσει χθες στους παικτες ο ματζον :: 16/2/2006 21:44:20) 

ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΜΑΤΖΟΝ

Την έβγαλαν μπροστά στο βίντεο

Ο Αντρέα Ματζόν είχε προγραμματίσει ρεπό χθες για τους παίκτες του, αλλά τελικά τους έδωσε ραντεβού το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας, για ομιλία και βίντεο! Ο προβληματισμός από την εμφάνιση μέσα στο Γαλάτσι είναι μεγάλος, παρότι υπάρχουν ελαφρυντικά από τις απουσίες των Μπρούερ και Ουίλκινσον, όμως τέτοια εμφάνιση δεν δικαιολογείται. Ο Ματζόν θέλει αφενός μεν να καταδείξει στην ομάδα τα λάθη που έγιναν, συζήτησε χθες μαζί τους για το τι πήγε στραβά, αφετέρου δε, θέλει να τους τονώσει την ψυχολογία, γιατί υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, οι δυο εκτός έδρας αγώνες με Παναθηναϊκό και Πανελλήνιο και η σειρά με τη Βιλερμπάν. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Δικέφαλο είναι αυτό που μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών, γιατί με νίκη η ομάδα θα παραμείνει εντός τετράδας, θα έχει κερδίσει ένα ντέρμπι και θα έχει ικανοποιήσει και τους φιλάθλους της. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία από την ΚΑΕ.

ΣΗΜΕΡΑ αναμένεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Ράιαν Στακ, Λουτσιάνο Καπικιόνι, για να έχει νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΚΑΕ σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας για περισσότερο χρόνο. Δεν αποκλείεται αυτό το ραντεβού να είναι και το καθοριστικό.

Γ. ΣΥΡΙΔΗΣ

Σε εξετάσεις οι Αμερικανοί

Οι δυο Αμερικανοί του Άρη, Κόρεϊ Μπρούερ και Μάικ Ουίλκινσον υποβλήθηκαν χθες σε νέες εξετάσεις, το ίδιο θα κάνουν και σήμερα και το απόγευμα θα γνωρίζει ο Αντρέα Ματζόν κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο γιατρός της ομάδας, Μίλτος Θεοδώρου δεν θέλησε χθες να κάνει το παραμικρό σχόλιο για το αν θα προλάβουν οι Μπρούερ και Ουίλκινσον να αγωνιστούν την ερχόμενη Τετάρτη, γιατί θέλει πρώτα να δει τα αποτελέσματα και των σημερινών εξετάσεων για να βγάλει οριστικό συμπέρασμα για την πορεία των τραυματισμών. Πάντως, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για τον Ουίλκινσον να αγωνιστεί παρά για τον Μπρούερ, όπως λεγόταν χθες…