Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι διοικουντες του ηρακλη ειπαν στους παικτες οτι θα λυθουν τα προβληματα :: 16/2/2006 21:34:37) 

Υπομονή ακόμα μία εβδομάδα θα κάνουν οι παίκτες του Ηρακλή.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εισέπραξαν… υποσχέσεις

Έργα περιμένουν να δουν οι παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι έλαβαν χθες υποσχέσεις από τους διοικούντες της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, πως από βδομάδα θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα, οργανωτικά και οικονομικά.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Τα χειρότερα απεφεύχθησαν (βλ. αποχή) όμως οι παίκτες του Ηρακλή που έχουν δει τόσα και τόσα παραμένουν επιφυλακτικοί παρά την υπόσχεση των διοικούντων της ΚΑΕ ότι εντός των ημερών θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Με δική τους πρωτοβουλία έγινε χθες το πρωί στα αποδυτήρια του Ιβανώφειου η συνάντηση με τους διοικούντες (έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Τσιλόπουλος και τα μέλη της διοίκησης, Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και Λάκης Ζούρος).

ΤΟ ΠΡΩΤΟ πρόβλημα που έθιξαν ήταν η καθημερινή λειτουργία και οι σοβαρές παραλείψεις που έχουν παρατηρηθεί. Οι παράγοντες της ομάδας υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα οριστεί συγκεκριμένο άτομο που θα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους παίκτες και τον προπονητή και θα έχει την ευθύνη να τακτοποιεί τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία της ομάδας.

ΣΕ Ο,ΤΙ αφορά το οικονομικό οι ιθύνοντες της ΚΑΕ και του Γ.Σ. τόνισαν ότι την προσεχή Τετάρτη θα γίνει μια συγκέντρωση παραγόντων οι οποίοι θα κληθούν να βοηθήσουν την ομάδα αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μετά απ' αυτή τη συνάντηση θα είναι σε θέση να απαντήσουν στους παίκτες, πώς θα κυλήσουν από εδώ και πέρα τα πράγματα σχετικά με τις πληρωμές.

Ο ΣΑΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΤΣ και ο Ηρακλής κλήθηκαν χθες σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν προχθές στο Ιβανώφειο. Ο Σέρβος για το επεισόδιο με τον Λάππα και η ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της εναντίον των διαιτητών και του Γιάννη Λάππα και την είσοδο ενός οπαδού στα αποδυτήριά τους για να διαμαρτυρηθεί. Ο Στεφάνοβιτς θα απολογηθεί και στη διοίκηση, όμως, δεν τίθεται προς το παρόν θέμα απομάκρυνσής του από την ομάδα εκτός κι αν η τιμωρία που θα του επιβληθεί είναι βαριά. Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν το βίντεο και διαπίστωσαν ότι ο Λάππας έχει χτυπήσει τον 31χρονο παίκτη, ο οποίος στη συνέχεια αντιδρά.

ΜΕ ΜΙΑ καυστική ανακοίνωση η ΚΑΕ Ηρακλής απάντησε χθες στην Ολύμπια Λάρισας εκφράζοντας την οργή, την αγανάκτηση και τη μεγάλη της λύπη για την κατάντια της θεσσαλικής ΚΑΕ και των ανθρώπων της. Οι "κυανόλευκοι" μάλιστα επιφυλάσσονται όπως προβούν σε καταγγελίες στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αλλά και σε μηνύσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.